Nem akar kivenni ebből a gimiből. Szerintetek mit mondjak?
Figyelt kérdés
Anyám elhozott egy gimiből ahol nem tudtam beilleszkedni az osztályom miatt és közben a tanárok is taplók voltak. A mostaninál meg tök rendesek az osztálytársaim viszont olyan harmat gyenge a tanítás, hogy szerintem csoda ha innen egyetemre mennék majd tovább...mondtam anyukámnak, hogy először ne ezt próbáljuk meg de mégis..felhoztam neki a témát, hogy nekem ez a gimi túl gyenge de mondta, hogy innen ő már nem vesz ki. Engem ez meg kicsit frusztrál mert úgy terveztem, hogy külföldön megyek egyetemre de így semmi esélyem sincs.
9. évfolyamot kezdtem (tavaly 0.-ba jártam)
2015. szept. 23. 23:16
11/12 anonim válasza:
A tanterv ugyanaz mindenütt, max a követelményrendszer más, mások a tanárok, de minden suliban központilag összeállított tantervet tanulnak és az érettségi is központi, szóval ha erős akarsz lenni, akkor önerőből kell annak lennek. Ha kevesebbet követelnek, könnyebben szerzel jó jegyeket, a szorgalmaddal pedig majd a kellő tudást.
12/12 A kérdező kommentje:
Amúgy angol kéttanra mennék akkor.
2015. szept. 24. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!