Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazamennétek ha a feleségetek/...

Hazamennétek ha a feleségetek/férjetek telefonálna, hogy a gyermeketek beteg lenne/kórházba kerülne?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti síkon mozog csak, egy hasonló kérsés ihlette ezt meg.

Egy csajos/pasis hosszú hétvégén vagytok és a feleségetek/férjetek telefonálna, hogy a gyermeketek nagyon beteg lenne vagy netán kórházba kerülne haza mennétek? Ilyen esetben megérthető ha a pár egyik fele haza hívja a másikat?

2015. szept. 23. 15:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

Egy gyereked van,ugye?aki mondjuk még nincs 3 éves?en erre tippelnek..

Nekünk ketto van es az evek alatt kisse atertekelodott a "betegseg,es a problema" fogalma..

2015. szept. 24. 10:07
 22/24 anonim ***** válasza:
67%

Így, ahogy mondod, utolsó...

Hányás-hasmenés egy napig? Ne viccelj, mégis mit tudna a másik is csinálni... Mire telefonálni bírnék, addig már túl vagyunk rajta.

Nekem már 5,5 éves a fiam, a törésen kívül elég sok dolog történt már, sőt, van egy állandó betegsége is, amivel 3 havonta kell menni ellenőrzésre.

Leesett már ágyról is hat hósan, rohantam az ügyeletre, szóltam is a férjemnek, aki azonnal jönni akart, de mondtam, felesleges, majd ha megvan az eredmény, akkor hívom, és meglátjuk.

Ami indokolta kettőnk jelenlétét, az az MR vizsgálat, de annak az időpontját előre tudtuk. (altatták a gyereket, és utána 1 napos megfigyelés volt)

Valamint egy bélösszecsúszás miatt feküdtünk kórházban 5 napot, ott is ritkán voltunk ketten egyszerre a gyerekkel, váltottuk egymást, addig a másik hazaugrott zuhanyozni, egyebek.

Ugyanez lenne fordítva is. Nem értem, miért kell összenőve.

Sajnos rendszeresen megfordulunk orvosnál, és egyszerűen nem lehet sokszor leülni a váróban, mert 1 gyerekkel jön mindkét szülő, sokszor még nagyszülő is. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem elég egy felnőtt kísérő. Így is tömeg van mindig....

2015. szept. 24. 11:13
 23/24 anonim ***** válasza:
79%
Egy sima kis virus nem nagy ugy, ha komoly dolog lenne persze mennek. Nem mintha sokat tudnek csinalni, de akkor is fontos szerintem hogy a gyerek erezze mellette vannak a szulei.
2016. febr. 1. 10:06
 24/24 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ mi baja.

A szokásos gyerek betegségek nem izgatnak fel túlságosan.

Szüleimet sem izgatta nagyon. Ha korházba kerül akkor viszont nem tudsz mit tenni,és amugy is csak látogatási időben lehetsz ott.

Arra pedig belehet futni egy hosszú hétvége alatt. Csak elmegyek sörért 5óra hosszáig....

31/F

2016. aug. 14. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!