Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazamennétek ha a feleségetek/...

Hazamennétek ha a feleségetek/férjetek telefonálna, hogy a gyermeketek beteg lenne/kórházba kerülne?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti síkon mozog csak, egy hasonló kérsés ihlette ezt meg.

Egy csajos/pasis hosszú hétvégén vagytok és a feleségetek/férjetek telefonálna, hogy a gyermeketek nagyon beteg lenne vagy netán kórházba kerülne haza mennétek? Ilyen esetben megérthető ha a pár egyik fele haza hívja a másikat?

2015. szept. 23. 15:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Fentről lemaradt, hogy 5-6 év alatti gyerekről van szó.

Aki nem menne haza az miért nem?

2015. szept. 23. 16:17
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

Mert attól még, hogy össze kell varni a fejecskéjén egy sebet, nem áll meg a világ, vannak kötelezettségeim. De mint mondtam, ha komolyabb dolog történne, félbehagynék egy műtétet is, ha van ki átvegye........

29N

2015. szept. 23. 16:34
 13/24 A kérdező kommentje:

De nem munkáról volt szó. Vannak olyan munkahelyek ahonnan nem lehet csak egyszerűen lelépni.

Adott esetben egy csajos/pasis program/hétvége.

2015. szept. 23. 16:45
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelműen igen! Nem is kéne hívni, rögtön indulnék, én ilyen dolog után nem tudnám jól érezni magam!
2015. szept. 23. 16:49
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

nem mert úgy se tudok mit csinálni

ha eltörik a lába mielöbb korházba kel vinni ezzel a távol lévő felet ugyse lehet megvárrni ezután meg ugyis begyoszerezve átalszik 1-2 napot

kifizetet programot otthagyni hogy az alvó gyereket 2-en bámulják felesleges

a hányos gyerekhez haza hívni meg szimpla szemétség

2015. szept. 23. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:
45%
Ha annyira nincs szarul, akkor majd megyek ha kedvem szottyan.
2015. szept. 23. 19:09
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Alapbol a kerdesedre azt irtam volna,hogy igen..a kifejtes utan ..nem..es nem kernem a ferjemrol sem..nalan ezek "a mindennapos" dolgok kategoria..nem fog kevesbe hanyni es nem fog kevesbe fajni a seb,attol,hogy a masik szülő ia vele van..a gyerekeink ugyanugy ragaszkodnak az apjukhoz is,szoval a lelki resze miatt sem aggodnek..nalam is a torestol felfele kezdodnek a dolgok..
2015. szept. 23. 19:15
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen esetekben amiket írtál, nem... A hányásán nem segít hogy mellette ülök, a sebét se én fogom összevarrni.

Én is simán elvoltam egyedül vagy nagymamámmal betegen anno kiskoromban. Nem tökmindegy, ki tukmálja a gyerekbe a teát meg a kekszet?

2015. szept. 23. 21:41
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
(Nyilván a válaszomnál feltételeztem, hogy a másik szülő ott van és figyel rá)
2015. szept. 23. 21:41
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Természetesen mindenkinek a maga dolga, hogy mit csinál.

De őszinte legyek engem ledöbbentett, hogy ennyien nem mennének haza a pici gyerekükhöz ha ilyen nagyobb dolgok történnének(nekem is van gyerekem, nekem jelenleg ezek a nagyobb kaliberű dolgok).

2015. szept. 24. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!