Hazamennétek ha a feleségetek/férjetek telefonálna, hogy a gyermeketek beteg lenne/kórházba kerülne?
A kérdés elméleti síkon mozog csak, egy hasonló kérsés ihlette ezt meg.
Egy csajos/pasis hosszú hétvégén vagytok és a feleségetek/férjetek telefonálna, hogy a gyermeketek nagyon beteg lenne vagy netán kórházba kerülne haza mennétek? Ilyen esetben megérthető ha a pár egyik fele haza hívja a másikat?
Fentről lemaradt, hogy 5-6 év alatti gyerekről van szó.
Aki nem menne haza az miért nem?
Mert attól még, hogy össze kell varni a fejecskéjén egy sebet, nem áll meg a világ, vannak kötelezettségeim. De mint mondtam, ha komolyabb dolog történne, félbehagynék egy műtétet is, ha van ki átvegye........
29N
De nem munkáról volt szó. Vannak olyan munkahelyek ahonnan nem lehet csak egyszerűen lelépni.
Adott esetben egy csajos/pasis program/hétvége.
nem mert úgy se tudok mit csinálni
ha eltörik a lába mielöbb korházba kel vinni ezzel a távol lévő felet ugyse lehet megvárrni ezután meg ugyis begyoszerezve átalszik 1-2 napot
kifizetet programot otthagyni hogy az alvó gyereket 2-en bámulják felesleges
a hányos gyerekhez haza hívni meg szimpla szemétség
Ilyen esetekben amiket írtál, nem... A hányásán nem segít hogy mellette ülök, a sebét se én fogom összevarrni.
Én is simán elvoltam egyedül vagy nagymamámmal betegen anno kiskoromban. Nem tökmindegy, ki tukmálja a gyerekbe a teát meg a kekszet?
Köszi a válaszokat.
Természetesen mindenkinek a maga dolga, hogy mit csinál.
De őszinte legyek engem ledöbbentett, hogy ennyien nem mennének haza a pici gyerekükhöz ha ilyen nagyobb dolgok történnének(nekem is van gyerekem, nekem jelenleg ezek a nagyobb kaliberű dolgok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!