Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Édesanyámmal...

Mit tegyek? Édesanyámmal tönkrement a kaocsolatom.

Figyelt kérdés

Előszőr is: 21 éves vagyok, fiú, mozgássérült, meleg és még tanulok, szüleim elváltak.

Az útóbbi időben a kapcsolatom az anyámmal szinte tönkrement. Egy baja van: Meleg vagyok. Már ott tartunk, hogy nem hajlandó kimosni a ruháimat és szinte nem beszél velem. Volt egy nagy vitánk is. Anyának nem nevezném már lassan, mert ez nem anyai viselkedés, ezt már a vita alkalmával meg is mondtam neki. Többeknek elmeséltem a dolgot részletesen (priviben szívesen most is) és mindenkit felidegesített a dolog.

Mit tehetnék? Ő nem hajlandó változtatni. Hova mehetnék? Értelmes válaszokat kérnék.

2015. szept. 23. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Ketten éltek anyukáddal? Van más rokonod, aki tudna segíteni neked?
2015. szept. 23. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:

sokan nem tudják elfogadni, hogy a gyerekük meleg...

mielőtt megtudta milyen volt?

22F

2015. szept. 23. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nehéz ügy. Mennyire vagy mozgássérült? Tudsz azért dolgozni valamit, ha más nem, számítógépen vagy valami? Nem tudnál beköltözni egy mozgássérült-otthonba? Volt lakótársam és egy másik ismerősöm is pl. egy egyházi (evangélikus) fenntartású otthonban dolgoznak, azt mondják, szép helyen van, jók a körülmények.

Illetve pontosan hogyan viselkedik anyukád? Biztos, hogy nem lehet ezen segíteni?

2015. szept. 23. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
ez gyermeki sértettségnek tűnik,mivel azt még elviselte hogy mozgássérült vagy, mert legalább szép unoka még lehet és erre bumm totál kár, mert meleg is vagy,tehát teljesen selejtes számára. Nem mondom hogy igaza van,de szerintem ez van a fejecskéjében.
2015. szept. 23. 15:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Ameddig nem rudta nem volt semmi gond.

Mindent meg tudok csinálni, amit csak szeretnék.

Olyan, hogy nem beszél velem, a ruháimat nem mossa ki, és szinte utálatot érzek felőle.

A munka kapcsán az a gond, hogy még csak érettségim van.

2015. szept. 23. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

én a melegekhez úgy állok, hogy elítélem a melegséget, ha a pofámba nyomják, de ha valaki otthon a négy fal között éli ki az az ő dolga...

nem lehet esetleg, hogy olyat látott amit nem akart? és undorodik tőled?

am a mosás dolgot felhoztad neki? mit mondott?

te nem tudnál mosni?

2015. szept. 23. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Eddig semmit nem látott, semmit, csupán tudja a dolgot.

Ha magam mosnék azért is meg lennék szólva.

2015. szept. 23. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
Nehéz téma. Szegény anyádnak már eddig is elég fájdalom lehetett az hogy fia mozgássérült, gazdaságilag nem versenyképes, most ehhez még egy újabb különleges adottságoddal kellett szembesülnie.
2015. szept. 23. 15:26
 9/9 anonim válasza:
de jo hogy itt mindenkinek csak arra kell a fia hogy halalaig dolgozzon es szaporodjon igy unokak is halalig dolgozzanak stb...
2015. dec. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!