Mit tegyek? Édesanyámmal tönkrement a kaocsolatom.
Előszőr is: 21 éves vagyok, fiú, mozgássérült, meleg és még tanulok, szüleim elváltak.
Az útóbbi időben a kapcsolatom az anyámmal szinte tönkrement. Egy baja van: Meleg vagyok. Már ott tartunk, hogy nem hajlandó kimosni a ruháimat és szinte nem beszél velem. Volt egy nagy vitánk is. Anyának nem nevezném már lassan, mert ez nem anyai viselkedés, ezt már a vita alkalmával meg is mondtam neki. Többeknek elmeséltem a dolgot részletesen (priviben szívesen most is) és mindenkit felidegesített a dolog.
Mit tehetnék? Ő nem hajlandó változtatni. Hova mehetnék? Értelmes válaszokat kérnék.
sokan nem tudják elfogadni, hogy a gyerekük meleg...
mielőtt megtudta milyen volt?
22F
Hát ez nehéz ügy. Mennyire vagy mozgássérült? Tudsz azért dolgozni valamit, ha más nem, számítógépen vagy valami? Nem tudnál beköltözni egy mozgássérült-otthonba? Volt lakótársam és egy másik ismerősöm is pl. egy egyházi (evangélikus) fenntartású otthonban dolgoznak, azt mondják, szép helyen van, jók a körülmények.
Illetve pontosan hogyan viselkedik anyukád? Biztos, hogy nem lehet ezen segíteni?
Ameddig nem rudta nem volt semmi gond.
Mindent meg tudok csinálni, amit csak szeretnék.
Olyan, hogy nem beszél velem, a ruháimat nem mossa ki, és szinte utálatot érzek felőle.
A munka kapcsán az a gond, hogy még csak érettségim van.
én a melegekhez úgy állok, hogy elítélem a melegséget, ha a pofámba nyomják, de ha valaki otthon a négy fal között éli ki az az ő dolga...
nem lehet esetleg, hogy olyat látott amit nem akart? és undorodik tőled?
am a mosás dolgot felhoztad neki? mit mondott?
te nem tudnál mosni?
Eddig semmit nem látott, semmit, csupán tudja a dolgot.
Ha magam mosnék azért is meg lennék szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!