Anya miért nem akar semmit se csinálni a problémáimmal? 13L
Figyelt kérdés
Mindíg sírhatnákom van.Ha a suliba a tanárok kiabálnak mással akkor is alig bírom ki azt hogy ne bőgjem el magam.Ha tükörbe nézek csak egy ronda hisztis idiótát látok aki mindenért bőg.Az alkoholista apámmal se akar kezdeni semmit azon kívül hogy ne szóljak vissza neki.Ha sírok meg kiabál.Szerinte a problémáim feleslegesek.Folyton azt mondja hogy szeret...De én valahogy nem érzem.Egyszer mondtam hogy vigyen pszihológushoz ha nem tud mit kezdeni a bajommal de csak annyit mondott hogy jobb lesz.És csak minden rosszabb.Ennyire nem érdeklem?13L2015. szept. 20. 16:47
11/13 anonim válasza:
hidd el egy szervezet sport foglalkozásra el engedne ne a kifogásokat keresd most az a legfontosabb hogy a gyenge pontjaidat meg erősitsd
az állapotodra nincs csodaszer
12/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a sportokat csak az úszást de különóra a suliba nincs.de jógára,biosszakkörre,különmatekra meg rajzra fogok járni.meg ha lesz idéni is különangol akkor arra talán.de ha nem lesz akkor is egy délutanom marad ki.
2015. szept. 20. 19:01
13/13 anonim válasza:
Nézz körül a városodban nincs e kamaszambulancia (tini ambulancia) . Sok városban van. Ott szokott nőgyógyász, pszichiáter lenni(pszichológus), ilyesmik, direkt tiniknek. A kórházaknak van ifjúságpszichiátriai részlege, oda ha nem is mehetsz beutaló,(kvázi szülő tudta nélkül), lehet tudnak segíteni , hogy hova tudnál. Valami csoport, segély vonal. Nincs nagyszülőd, nagyobb unokatesó akiben megbízhatsz és vele eltudnál ilyen helyekre menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!