Szerintetek irigy rám anyám?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben végeztem az iskolával, azóta munkanélküli vagyok. Egy csomó helyre beadtam az önéletrajzomat, de se egy telefon, se egy e-mail, hogy nem kellesz csá. Jelentkeztem egy céghez ügyfélszolgálati referensnek és fel is vettek, 1-jén fogok kezdeni. Anyám foggal-körömmel le akar beszélni róla, mert hogy ez nem munka, ez nem nekem való, ez nem fog működni, pofára fogok esni, miért nem hiszek neki, miért kell az első helyre igent mondani stb, menjek inkább helyette betanított gyári munkásnak. Miért akar rosszat nekem? Miért menjek 3 műszakos gyári munkára, mikor ez 1 műszakos és irodában leszek, és többet is fogok kapni, mint egy gyárban. Szerintetek irigy? Ő közmunkás takarítónő, mert nem végzett semmi iskolát.2015. szept. 19. 22:30
11/14 anonim válasza:
anyád buta nő - már nem haragudj - aki valami egyszerű gondoskodással éli az életét, és azt hiszi egy ügyfélszolgálati melóhoz sok ész kell :) talán neki nem menne, de neked tuti sikerülni fog.
hogy mi váltotta ki belőle ezt az ellenszenvet azt nem tudom. talán irigy, talán félt, talán más.
12/14 anonim válasza:
"gondoskodással" - gondolkodással
bocs, auto javítás
13/14 A kérdező kommentje:
Évek óta ezt hajtja nekem, hogy a betanított munka így meg úgy. Mikor mondom neki, hogy ő miért nem megy el akkor gyári munkára teljesen kiakad és habzó szájjal ordibál, hogy mit képzelek magamról.
2015. szept. 20. 11:12
14/14 anonim válasza:
8-as vagyok, szerencsére kitörölték a trollt. Természetesen nem a 7-esnek szólt a komment!
Amúgy kérdező, igen, lehet, hogy féltékeny rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!