Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El szeretnék költözni, de...

El szeretnék költözni, de nincs munkám így pénzem se. Így hogyan?

Figyelt kérdés

Van lehetőség arra, hogy elköltözzek itthonról munka és pénz nélkül?

Nem rég végeztem az iskolával, azóta keresem az állásokat, de sehol nincsen semmi, ami meg lenne, azt meg már betöltötték...

Két testvérem már nem lakik itthon egy jó ideje, de nekik van pénzük, meg melójuk.

Anyámmal és apámmal lakom itthon, apámat keveset látom mert sokat dolgozik, anyám meg többet van itthon, és folyton engem szapul, hogy semmire kellő vagyok, munkanélküli vagyok, ő tart el engem, buta vagyok, tudatlan, tájékozatlan, nem értek semmihez és a többi és a többi...

Most csinálom a jogosítványt és jelentkeztem egy OKJ-s képzésre is. Mellette ilyen alkalmi munkákra jelentkezem, ha éppen van.

Viszont közben folyton keresem az állásokat, amit elvállalhatnék főállásnak, rendes fizetéssel, de nehéz, mert 3 évig dolgoztam egy helyen, és azt úgy... megszoktam és most félek az új dolgoktól. Lehet ezért is megy nehezebben a munka megtalálása...

Az elköltözés meg úgy jött ide, hogy zavar, hogy anyámék mindig piszkálnak, és lehet hogy próbálnak segíteni és hajtani hogy menjek keressek, csináljak valamit, de közben azt veszem észre hogy hatalmas teher vagyok (amit megértek mert nem keresnek sokat), és azt szeretnék, hogy végre húzzak el innen.

Igaz anyám mindig mondja, hogy lehetek itthon, hogy ők segítenek mindig stb, de mellette meg megy a zaklatás.

Én érzem, hogy ők azt akarják hogy elmenjek, de nem tudom hogyan, hova.

Esetleg tudtok valamit tanácsolni? Mi tévő legyek ebben az esetben?

Komolyan szeretnék elmenni. De mit tegyek hogy ne féljek az új dolgoktól? Hogy engedjem el magam?

A segítségeteket megköszönöm.

20/L

2015. szept. 17. 12:32
1 2
 11/18 Költőnő? ***** válasza:
100%
én is ilyen voltam a 20as éveim elején aztán vettem egy mély levegőt és megindultam Pestre. Én megértem, h félelmetes és nehéz, de saját tapasztalat alapján azt mondom: Önbizalmat az ad, ha szembemész a félelmeiddel és sorra győzöd le azokat.
2015. szept. 17. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
nekem meg basztal valaszolni a privat uzenetemre, hat ha ilyen lusta egy ember vagy nem csoda hogy nem talalsz munkat. majd a karmatol megkapod ami jar neked!
2015. szept. 17. 14:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, valószínűleg nem véletlenül nem válaszoltam a privát üzenetedre...

Mit gondolsz, csak úgy küldözgetek magamról képeket?

Normális, ép eszű vagyok és nem lusta...

2015. szept. 17. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
14:29-es, nyugi, Te is megkapod!
2015. szept. 17. 17:09
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves privát üzenet küldők!

Undorító, milyen pofátlanok és tiszteletlenek vagytok! Biztos vagyok benne, hogy az ilyen üzenetírókra ráférne valamilyen pszichiátriai kezelés, vagy csak egy hatalmas pofon... Gusztustalanok vagytok!

-Tisztelet a kivételnek, aki segít-

2015. szept. 17. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Tudok olyan munkahelyet, ami 100% ingyen lakhatást ad a fővárosban. Ha érdekel írj privátot.
2015. szept. 18. 14:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja és tényleg normális munka, semmi kamu.
2015. szept. 18. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia azóta találtál munkát?
2018. jan. 31. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!