Hogyan mondjam el neki, hogy ne romboljam le lelkileg, de vegye a lapot?
6-os vagyok:
Oké, köszönöm, hogy leírtad - így már értem :-)
Nem állt szándékomban hibáztatni az áldozatot, csak megszoktam azt, hogy amit itt leírnak, az csak az egyik szemszög.
Aztán lehet, hogy igazad van, de sajnos személyes rossz tapasztalatom íratta ezt velem valószínűleg:
amikor férjhez mentem, akkor egy darabig egy légtérben laktunk (1 szoba alkóv) 3-an, anyám rendszeresen járkált lenge öltözékben, szét-szét nyíló köntösben, hiába szóltam neki, s egyik alkalommal arra jöttem haza, hogy a férjem ölében ül meztelenül, kellőképpen részegen mindketten. Természetesen elváltam.
Hát ezért... Mert az éremnek mindig 2 oldala van.
A kérdezőtől meg bocs, ha megbántottam volna vagy úgy érzi, meggyanúsítottam - nem állt szándékomban, csak azt akartam jelezni, hogy ne is adjon táptalajt ilyen dolgoknak. Nem arra gondoltam, hogy szándékosan, hanem akár apróságnak gondolva - egyszóval figyeljen oda az apróságokra is :-)
Na, de nem is magyarázom tovább a bizonyítványom :D
utolsó, mégegyszer köszönöm - tényleg nem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!