Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet? Tényleg...

Miért nem lehet? Tényleg ilyen hatalmas kérés lenne?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy zárat a szobaajtómra. Egyelőre még kilincsem sincs, és zavar, hogy az egész szobám egy átjáróház. Jó lenne, ha néha kicsit magamra zárhatnám az ajtót,elég sokat szoktam sírni, és ha bejönnek állandóan magyarázkodnom kell, amit unok. Valamint van barátom is, és vele ís jó lenne úgy kettesben lenni (nem kell feltétlenül szexre gondolni), hogy tudom, hogy nem nyitnak ránk akármelyik másodpercben.

Sosem volt elég magánszférám, a szüleim még a fürdőszobába is bejönnek utánam, és ez nekem már kezd sok lenni.

18/L

2015. szept. 14. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha alapból nem vaytok túl jó viszonyban, akkor nyugodtan tedd fel azt a zárat, egy balhé ezen már túl sokat nem tud rontani szerintem.
2015. szept. 14. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:

persze, éretlen depressziós tiniként csináljon csak óriási balhét, hátha jól a sárba tiporják újra az önbizalmát, esetleg néhány mocskos nagy atyai pofon is elcsattan.

gondolom ezt a csodás tanácsot is egy hasonló korú adhatta.

egy még nagyobb balhé után meg lehet elszökik a csaj, vagy ilyen lelkiállapotban beszed pár gyógyszert. nem ő lenne az első.

volt már nem egy fiatal, akinél ez csak segélykiáltás lett volna, mármint lenyúlni anyu gyógyszereit.

aztán volt, aki megúszta egy gyomormosással, de volt, akin már nem lehetett segíteni.

2015. szept. 15. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon okos vagy, 12-es, látszik az intelligens válaszodon.
2015. szept. 15. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:

na belekötni egy értelmes válaszba, az aztán tényleg nagy intelligenciára vall.

büszke lehetsz magadra, hogy ilyen nagyon okos vagy a névtelen oldalon, hogy másokat kiosztasz. nyilván 10 évesen te vagy az, aki mindenkinél okosabb, és a legjobb tanácsot adja. az a baj ezzel az oldallal, hogy túl sok gyerek látogatja, és komoly kérdésekben is úgy reagálnak, mintha mindenhez értenének, meg milliónyi élettapasztalatuk lenne. csak nem látszik, hogy a monitor előtt egy unatkozó pattanásos kisgyerek ül, akit az osztálytársai még a játszira sem hívnak, és itt éli ki magát.

2015. szept. 16. 08:11
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es, épp erről beszélek, hogy vadidegen embereket minősítesz. Ez nem vall valami nagy észre. Vágod? Nem hinném.
2015. szept. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!