Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt velem a...

Miért csinálják ezt velem a szüleim?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem őket, itt van a hétvége de nem engednek sehova, mert én már tegnap elmentem otthonról. Az tény hogy a tavalyi évem nem sikerült a legjobban a suliba, és inkább hármasaim lettek, de ebben az évben ebben a kis időben is mindent megtettem, hogy ne olyan legyen az évem mint a tavalyi. Még azt se mondhatják hogy a hétköznapokon a barátaimmal lógok, mert ez nem igaz. Anyámnak óra rendet kellett írnom, és pontosan leírni, hogy mikor végzek, és onnantól számítva egy óra múlva haza kell érnem, mert különben már hív, hogy hol vagyok. Na nekem 40 perc mire hazaérek, szóval kb 10 percet ha tudok lenni a barátaimmal a hétköznapokon. Ma is minden feladatot megcsináltam amire kértek, tanultam is, és házit írtam, erre mikor megkérdezem hogy elmehetnék e pár órára, leordítják a fejem, hogy milyen pofátlan vagyok, hogy elakarok menni itthonról. Nem értem őket, főleg hogy még csak nem is vagyok az a lázadó típus, és nem értem miért jó nekik, hogy mindennel végeztem, és mégis itthon ülök és nézem a falat úgymond. Szeretnék többet lenni a barátaimmal, mert máskülönben úgy érzem hogy itthon megfulladok, mindig kritizálnak...

17/L

2015. szept. 13. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Es akkor mi van, ha otthon kell lenned? Unatkozni csak a buta emberek tudnak. Olvass, tanulj, nezz filemeket, takarits, nem igaz, hogy neked (es a korosztalyodnak) allandoan a haverokkel kell idetlenkedni. Es szerintem ez ugysem egesz evben lesz igy, hidd el, felev korul mar ha latjak a szuleid, hogy "rendes" gyerek vagy, megenyhulnek, de ezt a kis idot ki kellene birnod.
2015. szept. 13. 16:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Még ha idétlenkednék velük egész nap.. Írtam hogy ez heti egy alkalom esetleg kettő. Itt nem azzal van a gond, hogy nem tudom lefoglalni magam míg itthon vagyok, mert eltudom foglalni magam.

Hát remélem hogy nem lesz így egész évben ha már látni fogják hogy tényleg javultam...

2015. szept. 13. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
"18 éves korodtól meg semmibe se lesz majd beleszólásuk, mert nagykorú leszel." Ezzel csak az a gond, hogy hiába leszel 18 éves, azt fogják mondani, hogy amíg nálunk laksz, mi rakjuk eléd a kenyeret, addig azt csinálod,amit mondunk, ez általában így van. Egyébként nem értem,hogy miért nem engednek el egy kicsit,ha már mindennel kész vagy.
2015. szept. 13. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!