Miért csinálják ezt velem a szüleim?
Egyszerűen nem értem őket, itt van a hétvége de nem engednek sehova, mert én már tegnap elmentem otthonról. Az tény hogy a tavalyi évem nem sikerült a legjobban a suliba, és inkább hármasaim lettek, de ebben az évben ebben a kis időben is mindent megtettem, hogy ne olyan legyen az évem mint a tavalyi. Még azt se mondhatják hogy a hétköznapokon a barátaimmal lógok, mert ez nem igaz. Anyámnak óra rendet kellett írnom, és pontosan leírni, hogy mikor végzek, és onnantól számítva egy óra múlva haza kell érnem, mert különben már hív, hogy hol vagyok. Na nekem 40 perc mire hazaérek, szóval kb 10 percet ha tudok lenni a barátaimmal a hétköznapokon. Ma is minden feladatot megcsináltam amire kértek, tanultam is, és házit írtam, erre mikor megkérdezem hogy elmehetnék e pár órára, leordítják a fejem, hogy milyen pofátlan vagyok, hogy elakarok menni itthonról. Nem értem őket, főleg hogy még csak nem is vagyok az a lázadó típus, és nem értem miért jó nekik, hogy mindennel végeztem, és mégis itthon ülök és nézem a falat úgymond. Szeretnék többet lenni a barátaimmal, mert máskülönben úgy érzem hogy itthon megfulladok, mindig kritizálnak...
17/L
Még ha idétlenkednék velük egész nap.. Írtam hogy ez heti egy alkalom esetleg kettő. Itt nem azzal van a gond, hogy nem tudom lefoglalni magam míg itthon vagyok, mert eltudom foglalni magam.
Hát remélem hogy nem lesz így egész évben ha már látni fogják hogy tényleg javultam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!