Ismer valaki olyat, aki gyerektartás nem fizetése végett kapott letöltendőt?
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 15:08
11/14 anonim válasza:
Ezért nem kell beleszólása, ha valamihez nem értesz. ...
Amikor a kérdező meg igényelte az állami megelolegezest, a gyamhivatal hivatalból feljelentést tett az apa ellen kiskorú veszélyeztetese miatt...Ehhez a bíróságnak semmi köze.
Ha nem jelenik meg a rendőrségen, akkor körözés, ha megtalaljak akkor meghallgatás, utána attól fuggoen, hogy mi a meghallgatás eredménye vagy elejtik az ügyet, vagy megy tovább a birosagra.
12/14 anonim válasza:
Olyat már hallottam, aki GYES-re ment, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie az előző gyereke után. Olyanról még nem, aki emiatt képes lett volna börtönbe menni, az már elég hardcore lenne.
13/14 anonim válasza:
Nekem egyik munkatársam egyszer csak nem jött dolgozni mire a sogora mondja hogy elvitték a rendőrök mert nem fizette a gyerektartást aztán benn ült mittom én pár hétig míg óvadékkal meg ügyvéddel kihozták. Az öregnek a kocsija bánta mert aladták h legyen óvadékra :D::D:D de aztán fele annyi pénzért vett egy 5x jobb kocsit szóval -.-"""" megérte neki. (Németben történt)
14/14 anonim válasza:
Unokatesóm férjét anno leültették 2 hónapra ez miatt, de az volt több, mint 15 éve. Amúgy most kb az a gyakorlat, ha nem fizet, és behajtani sem tudják megbüntetik, és ha újra eljátssza akkor esetleg leültetik. A gyakorlatban létezik ilyen, de megy az olyan könnyen, de gondolom nem is az a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!