Este láttam hogy anyukám elvette a telóm az asztalamról és azt nézegette kikkel és mit beszélek ezt megteheti?
Kész asszony vagy 13 évesen!!
Hamar viszket!
szerintem is teljesen elfogadható, hogy van valakije. egy szóval sem mondta, hogy már azt tervezgetik, mikor fekszenek össze.
a lényeget már leírták, én is azok véleményét osztom, hogy nem kellene ezt csinálnia. viszont valamilyen szinten nem is ártana ezt megbeszélni.
én 20/F vagyok, és velem is ezt játszotta sokkal durvábban. tudni kell, hogy tesóm sem épp megbízható, ezért pár éve kénytelen vagyok a szobámat zárni, ha nem vagyok itthon...de azért szüleimnek volt kulcsa...anyumnak már nincs...amikor huzamosabb ideig nem voltam itthon, akkor túrkált a cuccaim között, nem tudom mit kereshetett, nem is igazán van köze hozzá...szóval azért idáig nem kéne hagyni, hogy elmenjen a dolog...
Az persze nem szép hogy csak ugy bele néz a dolgaidba, de attól még nem szólhatsz semmit, mert az ő az anyukád és bármit gondolsz, de ő neked nem akar rosszat! :)
Amig az ő házában élsz (Lehetsz 13 vagy 23 éves is) az ő szabályi szerint kell élned a mindennapjaidat!
Ami azt illeti nem szép hogy hazudott (már ha te biztos vagy hogy láttad), de biztos vagyok benne hogy megtudjátok szépen beszélni!
Ne hisztizzél már ilyen hülyeségeken! És ne a jogaiddal gyere amig nem tudod a kötelességeidet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!