Este láttam hogy anyukám elvette a telóm az asztalamról
és azt nézegette kikkel és mit beszélek ezt megteheti?
Hany eves a 'pasid'??
Es akkor milyen kód van rajta, ha tudja???
2015. szept. 5. 16:30
12/29 A kérdező kommentje:
Na megszólaltak az okosak! Igen ezt már hallottam hogy micsoda meggondolatlanság és felelőtlenség hogy 13 évesen BARÁTOM(így jobb?) van ! Hát szerintem nem én úgy gondolom hogy a barátom is meg én is elég érettek vagyunk ahoz hogy értelmes emberek módjára tudjunk kezelni egy kapcsolatot ti ezt máshogy gondoljátok...végülis ahány ember annyi vélemény!
A kérdésekre ne válaszolj....
2015. szept. 5. 16:34
14/29 A kérdező kommentje:
Bocsi szóval 14 és ilyen "minta" biztos tudod ilyen berajzolós XD
Röhejes vagy, ahogy gondolkodsz! 13 évesen ne a fiúkon járjon az eszed. Ja és talán ha őszinte lennél anyukáddal, nem kutakodna! Ennyi.
2015. szept. 5. 16:41
Nem nézne bele az üzeneteidbe ha elmondanál neki dolgokat. Biztos adtál rá okot hogy megtegye. Én rengeteg mindent megbeszélek anyukámmal, és egyszer nem nézett bele a telefonomba, facebookomba, pedig tudja a jelszavaimat, (én adtam meg neki). Pl. tudja hogy egy 28éves férfival beszélgetek, félteni félt, de nem kutakodik utánam, mert megbeszéljük a dolgokat. Magyarán, ha beszélgetnél vele, és ha már az elején tudott volna a barátodról akkor nem csinálta volna ezt.
14/L
2015. szept. 5. 16:52
17/29 A kérdező kommentje:
Igen csak ha elmondom neki akkor az tuti hogy eltilt tőle!:D
Szerintem nem csak a kérdezőt kell leoltani :/ annak is van oka és folyamata, hogy Ő nem mond el otthon dolgokat. A szülőnek biztosítania kell azt a bizalmat kettőjük között alapon is, akkor pedig főleg, ha utána szeretné tudni, mi a helyzet a lányával. A kutakodás egy elrontott "vészmegoldás" és a tehetetlenség generálja. Érdekled Őt, hiszen a gyereke Vagy :)) Szerintem, próbáljátok megbeszélni ezt a dolgot. Te ígérd meg, hogy ezentúl beavatod a fontosabb dolgokba, amiről tudni szeretne, Ő pedig nem néz bele a személyes jegyzeteidbe, üzeneteidbe (mert valljuk be azért elég fura dolog). Én az Anyukámnak mindig is elmondhattam mindent, ha vitáztunk, az sem volt vészes, sőt, azzal is megtanított dolgokra: pl. helyesen érvelni, vitázni és másik szemszögből is nézni egy adott szituációt. :)
2015. szept. 5. 17:33
13 évesen pasid van, meg érettnek hiszitek magatokat, na ne nevettess! Én is belenéznék a telefonodba!!!
2015. szept. 6. 06:09
Nem holmi lázadásból és nem véletlenül fogtam FÉLIG a lány és félig az anyukája pártját! Ebben a problémában KETTEN vannak benne, ami azt jelenti, hogy KIZÁRT hogy csak egy hibás legyen. Végül is, látom, tökmindegy, hogy egyvalamit több szemszögből is lehet nézni. Sőt, sokkal kényelmesebb beállni a sorba és egyöntetűen haragudni olyan valakire, akinek a nevét sem ismerjük. Próbáltam köztes megoldást találni, hogy MINDENKINEK jó legyen a történetben, de mindegy.
Nem kéne "betegesen" vizslatnom a százalékokat, de azért ezt most nem volt kedvem szó nélkül hagyni.
2015. szept. 6. 12:59
Kapcsolódó kérdések: