Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők én szerintem egyre...

A szülők én szerintem egyre hülyébbek?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és 10.-s suliba és egyre jobban úgy vagyok vele hogy jobban szeretek koliba lenni mint otthon.

Ha valami probléma van csak haverokkal,barátnőmnel tudom csak megbeszélni.Pl: apámnak mondom hogy reggel a kaját nem vettem ki mert koran volt a 0. óra és egyből suar vagyok meg kiabálás stb.

2015. szept. 2. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
ha abból indulunk ki, hogy a szüleid 15 éves fia nem tudja magát értelmesen kifejezni...
2015. szept. 2. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Hát fiam, az alma nem esett messze a fájától, ha érted.
2015. szept. 2. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

ZERT kiabalt, mert nem vettel ki magadnak reggelit a hutobol vagy elotte megkertek valamire es azt elfelejtetted. Mert nem mindegy.

Ez a kamaszkor. Ilyenkor van ideje a szuloket megkerdojelezni, hulyenek nezni az ertekrendjuket lenezni es a aratokkal jol erezni magunkat. Jobb most mint kesobb. Utana meg majd rendezodnek a dolgok es a kapcsolatok. Szulokent meg te is kiabalsz majd a 15 eves fiaddal:-).

Olvass a kamaszokrol.

2015. szept. 2. 21:25
 4/8 Dreed válasza:
80%

most engem is le lehet pontozni,de jó szemetek a szülők mert nem akarják hogy a gyerekük éhen haljon.

nem hogy cserélnél családot valami afrikai gyerekkel..

2015. szept. 2. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:
És akkor az jó hogy 2 percenként csörög a telefon stb.
2015. szept. 2. 22:06
 6/8 acelsziv ***** válasza:
Apukám Költözz el, vállalj munkát és tartsd el magad tanulás mellett. Úgyis mindent jobban tudsz.
2015. szept. 3. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Máskor vegyél ki kaját és kész.
2015. szept. 3. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
A szüleid -mint sok felnőtt - nem akarja tudomásul venni, hogy egy 15éves gyerek is lehet fáradt és azt, hogy felejthet el dolgokat. Az pedig, hogy ezért kiabál és lehord mindennek és szarnak nevez hülyeség, már ne is haragudj.
2015. szept. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!