A szülők én szerintem egyre hülyébbek?
15 éves vagyok és 10.-s suliba és egyre jobban úgy vagyok vele hogy jobban szeretek koliba lenni mint otthon.
Ha valami probléma van csak haverokkal,barátnőmnel tudom csak megbeszélni.Pl: apámnak mondom hogy reggel a kaját nem vettem ki mert koran volt a 0. óra és egyből suar vagyok meg kiabálás stb.
ZERT kiabalt, mert nem vettel ki magadnak reggelit a hutobol vagy elotte megkertek valamire es azt elfelejtetted. Mert nem mindegy.
Ez a kamaszkor. Ilyenkor van ideje a szuloket megkerdojelezni, hulyenek nezni az ertekrendjuket lenezni es a aratokkal jol erezni magunkat. Jobb most mint kesobb. Utana meg majd rendezodnek a dolgok es a kapcsolatok. Szulokent meg te is kiabalsz majd a 15 eves fiaddal:-).
Olvass a kamaszokrol.
most engem is le lehet pontozni,de jó szemetek a szülők mert nem akarják hogy a gyerekük éhen haljon.
nem hogy cserélnél családot valami afrikai gyerekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!