Télleg van olyan hogy egy anya nem szeret csak eltart?
Figyelt kérdés
akármilyen zenét halgatok neki nem tetszik akármilyen programra megyek neki nem tetszik mind1 mitcsinálok az akkor se jó hülyeség és akármivan mindig én jövök ki rosszul meg szinte elveszi minden önbizalmamat.....van 2 öcsém egyik 10 másik 16.én 18. de ők ügyesek jók okosak őket viszi mindenhova engem sose akar sehova és ez eléggé rosszul esik sokszor sirni tudnék..amikor veszekszünk egyböl zavar el apumhoz mindig azt mondja hogy költözzél oda stb stb.. meg alig szól hozzám..és amikor valami joot kérdez télleg ritkán az már rendesen rosszul esik hogy télleg ilyen mikor ezt kérdezi most kedves volt el is felejtettem milyen érzés és ez jó érzés és utána elszomorodok mégjobban hogy ha mindig ilyen lenne milyen jó lenne de sose lessz ilyen..2015. szept. 2. 11:50
2/7 anonim 

válasza:

Persze. Attól hogy valaki szült egy gyereket nem feltétlen szereti is.
3/7 anonim 

válasza:

Rossz tanulo vagy? A tobbiek meg jobbak? A tobbiek esetleg talan tobbszor segitenek anyukatoknak, szivesen beszelgetnek vele, nyitottabbak? Ezesetben valtoztass!
4/7 anonim 

válasza:

Lehet, hogy jobban nézel ki,meg apád szeret téged, és ezért irigy :) jobban tenned ha elmennél apukádhoz :) akkor neked is jobb lenne, meg neki is
5/7 anonim 

válasza:

Igen. Sőt, olyan is van, aki el sem tart.
U.I.: A helyesírásod pocsék.
6/7 anonim 

válasza:

Igen. Főleg akkor, ha annakidején őt sem szerették.
Beszélj vele, mondd el neki, h ez neked nem esik jól.
7/7 anonim 

válasza:

Sot olyan is van hogy el se tart. Nem mindenkinek jut eleg jo anya sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!