Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell felemlegetni, hogy...

Miért kell felemlegetni, hogy ő több, mint százezret fizetett a bulimért?

Figyelt kérdés

Múlt héten lettem 18 éves és az anyukám csinált egy nagy meglepetésbulit/vacsorát. Ami nagyon jó volt, mert itt voltak a barátaim és a családtagjaim is.

Erre ma veszekedtünk és mondta, hogy a bulim is 180 ezer volt mindennel együtt és erre mondtam, hogyha ennyire nagy kiadás volt neki, akkor kár volt megszervezni. Mert a barátaim amúgy is megleptek volna és most szerintem az a 2 óra nem ért meg ennyi pénzt.

Mert oké, imádom a barátaimat, csak nem értettem, hogy akikkel hétvégén hajnalban iszom, azok miért voltak itt.

Nekem elég lett volna az is, ha délután/este csak a család van itt és később találkozom a barátnőimmel, barátaimmal. Mert így elég feszült volt eleinte a hangulat, mert voltak olyanok, akikkel pl. napközben még nem is találkoztam soha. És kb. 3 óra volt az egész, mert utána már írtak azok is, akik nem jöttek el (pont azért, mert nem akartak ilyen családi bulin itt lenni), hogy mikor indulunk tőlünk. Szóval kicsit feleslegesnek éreztem... Meg olyan ajándékokat kaptam, amiket soha nem fogok használni és nem engedi, hogy eladjam azokat. Pl. kaptam 75 ezerért egy lámpát, 81 ezerért egy órát, miközben semmit nem viselek el a kezemen, még a fesztiválos karszalagoktól is megőrülök.

Tökre zavar, hogy így felhozta ezt, mikor én egy szóval nem kértem ilyet. Sőt, mondtam is, hogy semmilyen meglepetést nem szeretnék. Elhiszem, hogy jót akart és jól is éreztem magam, csak így elég hülyén jött ki, hogy most meg 20 ezret nem akar/tud adni.

2015. aug. 31. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mar semit nem tudsz csinalni. Kevesebbol kell megvenned az utazasra a cuccokat. Ennyi.

Fura, hogy a tudtod nelkul keszitettek a bulit, hogy olyanok is eljottek akik nem is ismernek (mert egy par hajnali iszogatas nem jelent nagy ismeretseget) es, hogy a rokonaid legalabb ha nem ismernek, meg sem kerdeztek a szuleidet, hogy szerintuk minek orulnel. A haszontalan ajandekokat en sem szeretem.

Ja, felemlegetni gondolom azert kell anyudnak mert nincs kedve most megint nagyobb osszeget kiadni. De nnyilvan ez csak az en velemenyem, nem ismerem ot.

2015. szept. 1. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Iskolakezdéskor 2 hétre elutazol? Mégis hová? :)
2015. szept. 1. 10:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem mindegy? :) Van valami szabály, ami kimondja, hogy gimnazisták csak szünetben utazhatnak?
2015. szept. 1. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:

kamuuuuuuuuuuuuuu

:D :D :D :D

Nyomhatod a pirosat :D :D :D

2015. szept. 2. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!