Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Elenengednétek a 16...

Szülők! Elenengednétek a 16 éves lányotokat?

Figyelt kérdés
Busszal Budapestre egy kb. 250km-re lévő városból, még aznap délután pedig haza ugyanúgy busszal (most nem az anyagi okokra lennék kíváncsi, hanem hogy mennyire biztonságos). Pesten egy barátnője várná.

2015. aug. 30. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha ismerem a barátnőt régóta, esetleg az ő szüleivel is be van iktatva egy találka akkor igen.
2015. aug. 30. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi baj érheti ami ott nem?
2015. aug. 30. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
ez függ attól hogy mennyire talpraesett, felelősségteljes a lányom, mennyi ideje ismeri a barátnőjét. Alap esetben szerintem elengedném, de kétszer, véletlen szerűen felhívnám, és neki is hívnia kéne mikor megérkezik, és mikor elindul haza. De ha eljátssza a bizalmam, jó darabig nem mehetne sehova.
2015. aug. 30. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Ennek semmi értelme. 100km is egy 2 órás út volánnal, így meg az egész napot buszozással töltené.

Magában a buszozásban semmi veszély nincs, felül és órákon át szenved, meg valószínűleg át kell szállnia. Inkább a pesti barátnő kiléte a fontos.

2015. aug. 30. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
El.felteve ha ismeri a baratnojet korabbrol.netes ismeretseg alapjan nem engednem el(ki tudja ki ul a monitor masik oldalan)..
2015. aug. 30. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Elengedném, engem is elengedtek. Persze, ha a barátnőt személyesen is ismeri már.

Semmi baja nem lesz, a "cigós" környékeken sem. Minden fullra be van kamerázva, nappal nem kell félni.

Bár 500 km-et utazni egy nap, nem sok értelme van, hogy alig megérkezett, megy is haza.

2015. aug. 30. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
nagy baj nem lehet... én is 17 éves voltam mikor zàhonyból mentem ki németországba (hamburg) 3hétre
2015. aug. 30. 19:57
 8/11 anonim válasza:
86%

miért nem alszik ott a barátnőjénél?

Neki is jobb lenne, mint,ha az egész nap az utazással megy el. Ilyenkor lehetne beszélni a barátnő anyukájával pl. : ) és már is nincs akkora félelem senkiben se ^^

2015. aug. 30. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
utolsó, szerinted ha már az se biztos, hogy egy napra elengedik, kettőre elfogják?:-D Én se engedném ott aludni, ha még nem ismerem a barátnőt és a szüleit, Főleg nem iskolaidőben.
2015. aug. 30. 20:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Pesten belül a 10. kerületbe mennénk.

A másik lányt ismerik a szüleim, volt már itt nálunk és én is voltam náluk több napot, valamint a szüleivel is beszéltek már többször (igaz csak telefonon). Most egy rendezvényre mennénk közösen, ezért mennék csak egy napra. De lehet, hogy mégis náluk fogok inkább aludni, és akkor másnap megyek csak haza, ha belemennek a szüleim.

2015. aug. 30. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!