Ilyet megtehet egy (nevelő) apa?
Tegnap este 20:30-kor kimentem a konyhába mert éhes voltam, kentem magamnak egy vajas kenyeret. Aztán a nevelőapám bejött a konyhába, kikapta a kezemből a kenyeret és leordította a fejemet, hogy én hogy merek fél 9-kor enni. Másnap este negyed tízkor bejött egy nagy tál szalonnával és kenyérrel. Megkérdeztem tőle akkor ő miért ehet és erre azt mondta, hogy "én felnőtt vagyok"! Tudtommal ami a gyerekre vonatkozik az a felnőttre is.
14/F
Ha édesanyád is egyetért a nevelési módszereivel és az általa szabott szabályokkal, akkor jogosan megteheti. Nem teljesen 100-as, de megteheti.
Az meg egyáltalán nem igaz, hogy amit a szülőnek lehet azt a gyereknek is. Sarkalatos példa, de egy ötéves ne legyen fel hajnali kettőig és ne egyen reggelire gumicukrot.
Ez egy bunkó köcsög, sz@rd le és kerüld el.
Ha esetleg szemétkedik, akkor szólj vissza, bár lehet, hogy megszívod, legalább hadd tudja, hogy veled nem lehet szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!