Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehetne tenni az apámmal?

Mit lehetne tenni az apámmal?

Figyelt kérdés
KB 3éve kezdődött hogy haza jött a munkából és ne sem lépett az ajtón de már ordibált velem meg anyuval minden kis sz@ré. Ezt azzal magyarázta hogy a munkahelyen vannak gondok.Anyu beszélt a fejével és felmondott akkor sokkal jobb lett minden nem volt napi szinten vita.De most kB 4-5 hónapja kezdődik újra az egész. Napi szinten a vita velem meg anyuval olyan dolgokat vág a fejéhez hogy az nem is igaz. Valamikor este már sírva alszom el annyira az idegeimen van. 16 éves vagyok és van barátom ő is látja hogy mi van itt és szerinte az nem normális. Mit lehetne vele kezdeni a legszívesebben el is költöznék?!!??!?
2015. aug. 17. 14:47
 1/6 Mumusan ***** válasza:
Próbáld meg megbeszélni vele hogy mi lehet a gond. Valami fusztrálja.
2015. aug. 17. 14:50
 2/6 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy nem lehet vele beszélni. Mikor már annyit szólok neki hogy "hé apu " válasz Mivan már
2015. aug. 17. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebből csak annyit szűrtél le, hogy nem a munkahely miatt van. Nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem un benneteket. Úgy érezheti, hogy el van hanyagolva. Nekem van egy ötletem.. terveznetek kellene egy közös programot, séta, mulatság, mozi féleség.. Muszáj egy kicsit apukáddal is foglalkoznotok, el van hanyagolva és ez így jön ki rajtam. Egyébként én is ilyen típus vagyok. Nem az ő hibája, egyszerűen csak ilyen a beállítottsága. Ülj le vele beszélgetni, igyatok meg egy sört.. egy nem árthat azért neked sem, viccelődjetek, nézzetek TV-t.. másnap menjetek egy egy kicsit otthonról, jó lesz és fel fog oldódni. Ez a legjobb megoldás. És ne vidd a barátnődet, mert akkor kiszorítottnak fogja magát érezni, kell nektek, a családnak egy igazi.. közös... tökéletes nap. Oksa?
2015. aug. 17. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:

próbálok nyitni felé az a közös program is jó ötlet de aznap elvan és másnap kezdődik elölről.

amikor akarok találkozni a barátommal már pár nappal előtte szólok is neki de azon is morog csak

2015. aug. 17. 15:42
 5/6 koromarcsi válasza:

Tudtommal vannak betegségek (pl: cukorbeteg), ami ilyen ingerülté, türelmetlenné teszik az embert. Orvosi vizsgálat nem ártana.

Ismerösőm cukorbeteg és rendszeresen szed nyugtat e miatt.

A házi orvos írja fel neki.

2015. aug. 17. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:

tuti nem cukros :) van itthon cikormerő és rendszeresen méri :)

a vernyomása sem magas neki

2015. aug. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!