Hogy tudnám jóvá tenni?
Anya nagyon sokat dolgozik, sokszor hétvégén is. Ma reggel elment dolgozni, én meg elhatároztam, hogy meglepem és főzök, lecsót akartam csinálni, amit amúgy is akart. Sajnos nem sikerült, mert a paradicsom megégett. Anya nagyon mérges lett és elkezdett velem kiabálni, hogy miért kell hozzápiszkálni ahhoz, amihez nem értek, meg hogy senki nem kért meg rá, akkor miért nyúlok ahhoz, amihez nem kell. Nagyon dühös és nem szól hozzám. Megkérdeztem tőle segítsek e valamit, erre azt mondta, hogy nem kell, majd én megcsinálom, okoztál már elég bajt.
Én tényleg csak jót akartam, nem tehetek róla, hogy nem főztem még soha. Meg még kicsi vagyok, csak tizenegy éves :(
Megértem anyudat is meg téged is... Anyudat azért, mert ez az állandó meleg kicsinálja az embert, főleg ha még melózik is, és egy pici gond, és robban, főleg ha terve volt a paradicsommal...
Téged meg azért, mert először is, dicséret az igyekezetért, ritka az ilyen gyerek, jót akartál, bocsánatot is kértél, csak hát erre mondják hogy csak az hibázik, aki tesz valamit...
Szabad idejében anyukád mutasson pár konyhás trükköt, remélem, kibékültök hamar.
Szóval: Néhány megégett paradicsom miatt veszekedtek.
Nem azért mondom, de egyáltalán nincs okod bűntudatra, hiszen meg akartad lepni. (Ez ugye sikerült is). Na de most komolyan: Ezért nem haragudhat meg rád 2-3 óránál tovább, semmi komoly nem történt. Reggelre megint minden a régi kerékvágásban lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!