Hogy kapjak számítógépet ami eléggé drága, és nincs rá elég pénzem? A szüleim meg nem akarnak nekem venni. Részlet lent:
Figyelt kérdés
A bátyám vett magának 60E ft-ért gépet.. Mivel nekem nagyon lassú a gépem szeretnék én is egy olyat.. De nem veszik meg nekem... Bármit csinàlok, a válaszuk nem... Mit tegyek?2015. aug. 16. 13:15
11/14 anonim 

válasza:

Ha kapsz zsebpénzt, akkor tegyél belőle félre, ha elmúltál 16 akkor diákmeló, ha nem akkor ünnepekre kérj pénzt, aztán előbb-utóbb összejön.
12/14 anonim 

válasza:

Bovitsd a tiedet sajat penzbol. Vagy keress mas hobbit. nekunk kulon gepunk se volt,irigyellek.
13/14 anonim 

válasza:

60E ft egyáltalán nem sok egy számítógépért... Miért nem dolgoztál a nyáron? Én új gépet akarok, elmentem dolgozni, most tudok majd venni 300E-ért.
14/14 Kecsketáp válasza:
Hidd el én is mérges tudok lenni mert itt nincs semmi faságra pénz a k életbe már:(
Remélem azóta megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!