Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kapjak számítógépet ami...

Hogy kapjak számítógépet ami eléggé drága, és nincs rá elég pénzem? A szüleim meg nem akarnak nekem venni. Részlet lent:

Figyelt kérdés
A bátyám vett magának 60E ft-ért gépet.. Mivel nekem nagyon lassú a gépem szeretnék én is egy olyat.. De nem veszik meg nekem... Bármit csinàlok, a válaszuk nem... Mit tegyek?

2015. aug. 16. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha kapsz zsebpénzt, akkor tegyél belőle félre, ha elmúltál 16 akkor diákmeló, ha nem akkor ünnepekre kérj pénzt, aztán előbb-utóbb összejön.
2015. aug. 16. 22:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Bovitsd a tiedet sajat penzbol. Vagy keress mas hobbit. nekunk kulon gepunk se volt,irigyellek.
2015. aug. 16. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
60E ft egyáltalán nem sok egy számítógépért... Miért nem dolgoztál a nyáron? Én új gépet akarok, elmentem dolgozni, most tudok majd venni 300E-ért.
2015. aug. 16. 23:04
 14/14 Kecsketáp válasza:

Hidd el én is mérges tudok lenni mert itt nincs semmi faságra pénz a k életbe már:(

Remélem azóta megvan

2019. nov. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!