Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért piszkál anya folyton...

Miért piszkál anya folyton azzal, hogy rakjak rendet a szobámban, ha ennél jobban egyszerűen nem lehet?

Figyelt kérdés

Naponta megtalál azzal, hogy pakoljak már el. De egyszerűen el van pakolva amennyire csak lehet...

Olyanokért szid, hogy pl van két teás doboz a polcomon, és annak nem ott a helye. Hát nem is, az a koleszba való, de nyáron nem hagyhatom ott. Addig hova tegyem?

A kanapéra való díszpárnáim a fotelba vannak dobálva, mivel csak hétvégén ágyazok be, szóval azokat se tudom hova tenni.

A fotelban van egy nadrág, ami a barátomé, ezért se tudom miért velem veszekszik. Ugyanez megy a barátom tárcája meg mobiltöltője miatt amik az asztalon vannak.

A ruhásszekrényemet egy hete válogattam ki, a fölösleges ruhákat meg bedobozoltam, majd elviszem a hajléktalanoknak, de amiatt is rágja a fülem, hogy válogassam már ki a ruháim, hiába mondom neki hogy kész.

Tegnapelőtt bejött a szobámba, és lerakott egy doboz bonbont. Ma már az a baj, hogy az miért van az a szobámban..

A könyvolvasómat is folyton elpakoltatja velem, hiába negyed óra múlva úgyis kell és szedem elő.

Ezek miatt miért piszkál?

Fel van porszívózva, nincs por, nincs szemét, nincsenek kajamaradékok, a ruhák a szekrényben vannak (kivéve mindig egy nadrág meg egy pulcsi, azok a kis fogason lógnak amit direkt erre vettünk), mi baja velem akkor?

2015. aug. 14. 19:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia velem is ugyan ez a helyzet általában.pénteken is ideges volt hogy miért nemsegít neki valaki az otthoniakban éppen reggel volt és neten keresgeltem ezt azt otthonra fal dekorációt kimentem vártam a konyhában hogy mikor nyugszik le.es kitakaritottam az egész konyhát egészen del utan 3 ig pakoltam takarítóttam o meg el ment itthonról le tusoltam és a barátomhoz mentem ahol órákig sírtam.. . Néha azt kívánom bár haltam volna meg motor balesetben... 17/L szobamban szinten rend van asztalon laptop gyertya meg e cigi :) bátyám sosem segít férfi munkát is anyu végzi pedig 20 feletti a tesó neki sose szól semmiert én ha bajban vagyok haza jutok megoldom neki kocsit kell fogadni xd no mind1 kitartás fel a fejjel :)
2015. aug. 31. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!