Miért piszkál anya folyton azzal, hogy rakjak rendet a szobámban, ha ennél jobban egyszerűen nem lehet?
Naponta megtalál azzal, hogy pakoljak már el. De egyszerűen el van pakolva amennyire csak lehet...
Olyanokért szid, hogy pl van két teás doboz a polcomon, és annak nem ott a helye. Hát nem is, az a koleszba való, de nyáron nem hagyhatom ott. Addig hova tegyem?
A kanapéra való díszpárnáim a fotelba vannak dobálva, mivel csak hétvégén ágyazok be, szóval azokat se tudom hova tenni.
A fotelban van egy nadrág, ami a barátomé, ezért se tudom miért velem veszekszik. Ugyanez megy a barátom tárcája meg mobiltöltője miatt amik az asztalon vannak.
A ruhásszekrényemet egy hete válogattam ki, a fölösleges ruhákat meg bedobozoltam, majd elviszem a hajléktalanoknak, de amiatt is rágja a fülem, hogy válogassam már ki a ruháim, hiába mondom neki hogy kész.
Tegnapelőtt bejött a szobámba, és lerakott egy doboz bonbont. Ma már az a baj, hogy az miért van az a szobámban..
A könyvolvasómat is folyton elpakoltatja velem, hiába negyed óra múlva úgyis kell és szedem elő.
Ezek miatt miért piszkál?
Fel van porszívózva, nincs por, nincs szemét, nincsenek kajamaradékok, a ruhák a szekrényben vannak (kivéve mindig egy nadrág meg egy pulcsi, azok a kis fogason lógnak amit direkt erre vettünk), mi baja velem akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!