Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti támogatnátok anyagilag a...

Ti támogatnátok anyagilag a felnőtt gyereketeket és az unokátokat, HA megtehetnétek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 16:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%

Kerdes, hogy ha te olyan helyzetben vagy hogy megtehesd, akkor ok miert vannak olyan helyzetben hogy raszoruljanak?

Ha annyira jol allnek inkabb az elindulasban tamogatnam oket, egyreszt azzal, hogy a sajat nyugdijamrol gondoskodom, sajat lakast szerzek hogy ne hozzajuk kelljen oregen bekoltoznom, valamint ha ez megvan es meg mindig van mibol, akkor oket az elindulasban, lakassal vagy legalabb onerovel.

Ha ez megvan, azzal maris nagyon sokat kaptak, es ebbol mar el kell tudni indulni.

Ha szuksegbe kerul a csaladbol valaki persze segitunk egymasnak, de egy egeszseges csaladban felnott emberek kozott nem kell hogy folyamatos penzaram legyen.

2015. aug. 13. 16:19
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Igen, persze.

Ez miert kerdes?

2015. aug. 13. 16:22
 13/26 anonim válasza:
78%
Igen.
2015. aug. 13. 16:23
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem teljesen értem,hogy akik lepontozzák azokat, akik természetesnek veszik a segítséget, azoknak komplexusa van, vagy szimplán irigyek?
2015. aug. 13. 16:23
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Természetesen, ha tudnék, segítenék.

A sok lepontozón én is csodálkozok, de nyilván őket vasvillával etette az anyjuk.

Ha én jól állok anyagilag, a gyerekem meg segítségre szorul, miért ne segíteném?

2015. aug. 13. 16:38
 16/26 anonim ***** válasza:
44%

Csak és kizárólag akkor, HA ÉN tehetném meg, és én meg is akarnám. Nem akkor, ha elvárnák, hogy Mama ez+az van kéne egy kis pénz!

Még nem családosak, felnőttek a gyerekeim, de ha ők millerek lesznek is nekik adom az utolsómat!!! :)

2015. aug. 13. 16:58
 17/26 anonim ***** válasza:
31%

Vannak akiknek nekik kell tamogatni a szuleiket is mert nem jonnke ki a nyugdijbol, sajat lakasuk nincs, igy orokolni se fognak... Irigyek azokra, akiknel forditva van.

Ez van, az elet igazsagtalan, nem egyforma eselyekkel indulunk, van aki nullarol, van aki nulla alattrol...

2015. aug. 13. 17:02
 18/26 anonim ***** válasza:
14%

nyugdijból fizese a rezsiteket meg a kaját

kisnyugdijból biztos futja rá...

2015. aug. 13. 19:15
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem hogy támogatnám őket, hanem akinek ez nem tetszene, azt jól seggbe is rúgnám. :)
2015. aug. 13. 19:22
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

360.000 forint a nagyszülőm nyugdíja de ételre se akar adni szívesen. Sőt inkább tőlem szeretne elvenni pénzt mert állítása szerint neki szüksége van a nyugdíjára és nehezen jön ki belőle.

Ismétlen 360.000 forint a nyugdíja.

2015. aug. 13. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!