Miért néznek ennyire kicsinek a szüleim?
Már unom, hogy szinte 5 évesnek néznek a szüleim. Ha nem kérdezek meg valamit tőlük, akkor egyből baj van. Mikor kiveszek valamit, a hűtőből, egyből rávágják, hogy "megkérdezted"? Vacsora után nem adnak enni és éhesen fekszek le. Reggel pedig csodálkoznak, hogy azt mondom éhes vagyok. Mikor kimegyek az udvarra focizni, akkor is ezt hallom: "megkérdezted"? Nem engednek aludni nagyszüleimnél se és nagynénémnél se. Sose megyünk el a családdal szinte sehova. Van hogy úgy érzem direkt csinálják, hogy nem megyünk sehova. Anya pedig középiskolába is velem akar jönni első nap. Tudom, hogy tanulni is kell, de azért nekem ez már sok. Miért néznek ennyire kicsinek?
14/F
Ülj le és beszélgess velük minden nemű hiszti és veszekedés nélkül. Ha nem jön be én a helyedben elkezdenék mindenért engedélyt kérni.
Ha hazamegyek megkérdezném levehetem-e a cipőmet, kimehetek-e wcre, használhatom-e a wc papírt... Ha azt szeretnék, hogy minden cselekedeted előtt engedélyt kérj akkor teljesítheted a kérésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!