Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszeljem le rola anyámat...

Hogy beszeljem le rola anyámat? Mas szülő is ilyen?

Figyelt kérdés
Arrol van szo hogy most megyek 9.-be es anyukám elakar kísérni az evnyitor ahogy o mondja "kivancsi" sztem tok ciki lesz mert nem hiszem hogy mas szülő is lesz ott.

2015. aug. 3. 23:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. aug. 3. 23:52
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Majd gondolj erre a kérdésre amikor majd te akarod elkisérni a gyerekedet az évnyitóra (:
2015. aug. 3. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

6 éve voltam elsős gimnazista. Kb 4 embernek volt ott a szülője. Nem csak az osztályból, hanem az egész évfolyamból. Mit ne mondjak nem volt őszinte a mosolyuk. Míg a többiek beszélgettek és ismerkedtek, ők a szülők mellett álltak, mert az anyukák nem tudtak mit kezdeni magukkal.

Beszélj vele őszintén. Ez is ugyanolyan évnyitó, mint bármelyik másik. Az igazgató "megható" több évig tartó beszédet tart, pár ember elájul ez idő alatt és stb.

2015. aug. 4. 00:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Most leszek végzős... nálunk az ilyen rendezvényeken soha nincsenek szülők (nyilván a szalagavatót és ballagást kivéve :D), szerintem nyugodtan megmondhatod Anyukádnak, hogy egyedül szeretnél menni.
2015. aug. 4. 00:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
En orultem, mikor kilencedikben ott voltak az evnyiton. Nem alltam mellette szorongva, miutan megtalaltam az osztalyom, mondta, hogy menjek nyugodtan, o pedig beallt a tobbi szulo koze. Most hogy mar felnottem, most sem lenne ciki, barhova akarna jonni velem, en orulok amig van nekem, velem lehet, es erdeklodik a dolgaimmal kapcsolatban. Eleg szomoru, ha a sajat edesanyad barmilyen elethelyzetben cikinek erzed... :/ :(
2015. aug. 4. 14:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Lesz ott éppen elég szülő, senki nem fogja tudni, hogy aki ott van, az a tiéd-e, vagy másé, és pláne senki nem is fog ezzel foglalkozni. Szerinted van olyan, akinek nincs jobb dolga, mint ezt figyelgetni?
2015. aug. 4. 15:35
 17/19 anonim válasza:
Szia. Szetintem szimplàn mond meg anyukàdnak, hogy nem szeretnèd hogy el menjen veled.. de egy dolgot nagyon jegyezz meg... soha ne felejtsd el azt, hogy azt mondtad anyukàdra hogy ciki lenne ha el menne. De majd rà jössz pàr èv mùlva, vagy amikor neked lesz gyereked ès megy a suliba ès a szemedbe mondja vagy össze vesztek hogy " anyu ne gyere mert tök ciki lesz màsoknak sem jönnek a szülei".. szerintem anyud pont leszarja hogy màs gyereknek mennek e a szülei, csak a gyerekèt szeretnè làtni akire büszke lehet ès vègre " felnő" a kis gyereke ès önàllòsodik.. ennyi erővel akkor ne menjen el a ballagàsodra se mand mert ciki lesz? Ugyan olyan.. de te tudod majd ràjössz kèsöbb, èvek mùlva.. hidd el, nem rosszbòl mondom.. sok sikert a tovàbb tanulàshoz.
2015. aug. 5. 01:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálunk eleve zárt térben volt az évnyitó mindig, és épp hogy elfért az összes osztály majd pont a szülők hiányoztak volna még...
2015. aug. 5. 02:18
 19/19 anonim válasza:
En tavaly voltam kilencedikes, nekem anyukam utolag jott oda, szoval nem vele mentem, hanem a barataimmal es veluk is jottem haza, hogy osszeismerkedjunk, anyukam csak kivancsi volt, hogy milyen lesz az uj sulim, es mert engem is meg szeretett volna nezni, de nem mondtak semmi erdekeset, amiert muszaj lett volna ott lennie, minden esetre en orultem, hogy jott. Valoban igaz amit paran irtak hogy "elveszik" ott a tomegben es biztos leall majd a tobbi szulovel beszelgetni, szoval attol nem feltetlenul kell felni, hogy "rad akaszkodik". Es senki nem fog szerintem ezzel foglalkozni, mert biztos tobb ember is lesz, akiknek ott lesznek a szulei.
2015. aug. 5. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!