Mit csináljak, a szüleim nem tudnak nevelni, és lelkileg meghaltam?
Mit sajnálnál rajta, ha nem lenne kamu (sztem is az, vallásos gyerek, akit zavar a káromkodás, nem ír szopatásról, b..szogatásról:-))?
A felsorolt konkrét problémák:
- apu időnként káromkodik
- rászólnak, hogy feküdjön le
- "utolsó sz.r, semmilyen" cipőt kell felvennie (mindjárt sírva fakadok...)
- valameddig egy szobában aludt az anyjával (14 évesen, na és?)
- "jól megüti" az apja, amikor felébreszti a veszekedéssel - nem szép, de érthető.
Az összes többi szubjektív hülyeség, gyerekes hiszti. És ráadásul valóban kamu az elejétől a végéig.:D
"Mit csináljak, a szüleim nem tudnak nevelni, és lelkileg meghaltam?"
Vesd össze a kérdést a felsorolt konkrét problémákkal, utolsó, és rájössz.
kamasz - ezek problémák kaamszkorban, igen,
de nekem mindegy
segíteni próbálok, ha kamu akkor kidobott idő, ha nem akkor talán valami [talán] sikerül. De ha úgy érzem kamu, nem pazarlom az időt. Minden jót, nem akarok veszekedni !
Sajnálom hogy ezt kell megélned. Sosem tudtam megérteni a szülői kegyetlenséget. Képzelhetem lelkileg is mit élhetsz át.
Ez egy terror amitől nagyon nehéz megszabadulni. Főleg hogy csak 14 vagy.
A legfontosabb hogy elszánt légy. Harcolj ellenük ahogyan csak tudsz.
Igaz, meg kell találni a megfelelő módszert. De ha már rájöttél anyukád módszerére az már nagy előny. Mondjuk elég sunyi az biztos. Saját tapasztalatomból kiindulva, sosem jöttem rá hogy miért kerülnek össze olyan emberek akik nem tudnak gyereket nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!