Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan momdjam el anyukámnak,...

Hogyan momdjam el anyukámnak, hogy melltartót szeretnék hordani? 14L

Figyelt kérdés

Légyszíves kíméljetek meg a "csak egyszerűen megmondod, hogy melltartót szeretnél hordani és kész" jellegű választoktól.

Topot már hordok, de váltani szeretnék a Tezenisben kapható gyerekmelltartóra (erről egyébként van tapasztalata valakinek?). A közelünkben van is egy bolt, ez szerencsére nem akadály. A bökkenő csak az, hogy nem tudom, hogyan fogalmazzam meg a "vágyam".

Fontos lenne minél hamarabb! Az értelmes válaszokat előre is köszi. =)

2015. aug. 2. 22:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
4%

A legegyszerűbb és legértelmesebb válaszokat alapvetően kizártad!

Köntörfalazásban, meg úgy látszik jó tanácsot más sem tud adni!

2015. aug. 3. 07:32
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Elolvastam többször a kérdést. Jah, hogy neked a Tezenis jó csak? Az a gond hogy ezt nem mered megmondani, hogy az a vágyad, hogy onnan legyen a melltartód? Vagy mi? Nem értem!
2015. aug. 3. 11:41
 23/24 anonim ***** válasza:
53%

Én maximálisan megértelek, én sem voltam túl bizalmi viszonyban anyámmal, és ő nem is volt egy kezdeményező, soha nem kérdezett tőlem semmit.

A válaszadók valószínűleg nem ilyen kényes viszonyban voltak az anyjukkal, fogalmatok sincs, milyen érzés, amikor egy másoknak egyszerű kérdést napokig fogalmaz egy ilyen helyzetben lévő gyermek/kamasz, mert nincs meg az alapvető, bizalmi kommunikáció!

Nekem ezzel a melltartóvásárlással kapcsolatban nagyon kínos, és bizarr emlékeim vannak, nagyon rossz rá emlékezni is, borzasztó volt!!!!

Amit tanácsolni tudok, hogyha van saját pénzed, akkor sétálj be egy kínaiba, vagy olcsóbb helyre, attól függően, hogy mennyid van, és vásárolj egyet. A méret megállapításához pedig van fenn a neten rengeteg jó mérettáblázat, ami alapján le tudod mérni magadnak.

SOk sikert! :)

2015. aug. 3. 11:57
 24/24 anonim ***** válasza:
44%
14 vagy ne viselkedj úgy mint egy kisgyerek. Megmondod ,hogy kényelmetlen a top. Ha nem veszi a lapot elmész és veszel magadnak. Nem kell ebből ügyet csinálni:)
2015. aug. 3. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!