Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos volt anyu reakciója?

Jogos volt anyu reakciója?

Figyelt kérdés

Nem most történt, de nem bírom kiverni a fejemből. 17 éves voltam, zeneiskolás, és épp a decemberi, féléves zeneiskolai vizsgám volt. Megkértem anyut, hogy vigyen el, de várjon meg az aulában, mert nem szeretem, ha bárki benn van a vizsgán, izgulós vagyok. Mikor nem tudtam róla, behívta a tanárom, de mikor benn megláttam, szóltam neki, hogy légyszíves menj ki. Vizsga után megyek ki, sehol anyu. Hívom, sírva mondja, hogy én őt mennyire megaláztam, és, hogy haragszik rám. Ott hagyott a város másik végében, szoknyában, magassarkúban, pénz és iratok nélkül, december közepén. Szerencsémre barátnőmmel haza tudtam jönni busszal. Itthon anyu megpofozott, megtépett, elvette a telefonom, számítógépem és megint mondogatta, hogy én megaláztam.

Szerintetek igaza volt?

2015. júl. 29. 17:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ő is vizsgázott, duóztunk.
2015. júl. 29. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom hogy édesapád hogy tud egy ilyen nőt elviselni. Neked meg már az első bántalmazás után a gyámügyhöz kellett volna fordulnod, a cuccaid pedig nem odaadni neki. Nálunk a zeneiskolában sosem volt szokás a szülőnek bemenni vizsgára. A vizsga általában munkaidőben volt.
2015. júl. 29. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
21%
Az ő reakciója nagyon erős túlzás, már-már hisztérikus roham volt, de a te viselkedésed sem volt éppen kedves...
2015. júl. 29. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem volt jogos.

Nyilván rosszul esik ez egy szülőnek, de tudhatta, hogy ez nem "személyes ügy", hanem egyszerűen izgulós vagy és kész - ezt akár a tanárodnak is megmondhatta volna.

2015. júl. 29. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
20%
igaza volt hát nem igaz hogy enyit nem birsz, a tanár behivja te meg kidobod
2015. júl. 29. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Anyud van felhaborodva!?otthagyott teged!es meg is vert?szemet elmebeteg allat!!!-.-"(bocs a kifejezesert!
2015. júl. 29. 20:11
 17/17 anonim ***** válasza:
60%

Én szereztem volna egy ismerőst akinél alhatok aztán mikor pánikolva hív közlöm hogy itt hagyott minden nélkül, hát feltaláltam magam :D

Viccen kívül, szerintem nem jogos, elhiszem hogy rosszul esett neki de ezt érett felnőtt módjára is el lehet intézni.

2015. júl. 30. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!