Jogos volt anyu reakciója?
Nem most történt, de nem bírom kiverni a fejemből. 17 éves voltam, zeneiskolás, és épp a decemberi, féléves zeneiskolai vizsgám volt. Megkértem anyut, hogy vigyen el, de várjon meg az aulában, mert nem szeretem, ha bárki benn van a vizsgán, izgulós vagyok. Mikor nem tudtam róla, behívta a tanárom, de mikor benn megláttam, szóltam neki, hogy légyszíves menj ki. Vizsga után megyek ki, sehol anyu. Hívom, sírva mondja, hogy én őt mennyire megaláztam, és, hogy haragszik rám. Ott hagyott a város másik végében, szoknyában, magassarkúban, pénz és iratok nélkül, december közepén. Szerencsémre barátnőmmel haza tudtam jönni busszal. Itthon anyu megpofozott, megtépett, elvette a telefonom, számítógépem és megint mondogatta, hogy én megaláztam.
Szerintetek igaza volt?
Nem volt jogos.
Nyilván rosszul esik ez egy szülőnek, de tudhatta, hogy ez nem "személyes ügy", hanem egyszerűen izgulós vagy és kész - ezt akár a tanárodnak is megmondhatta volna.
Én szereztem volna egy ismerőst akinél alhatok aztán mikor pánikolva hív közlöm hogy itt hagyott minden nélkül, hát feltaláltam magam :D
Viccen kívül, szerintem nem jogos, elhiszem hogy rosszul esett neki de ezt érett felnőtt módjára is el lehet intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!