Mikor ezt elolvastam, a döbbenet kerülgetett! Mi a véleményetek arról, hallottatok-e már ilyenről, ami ebben a kérdésben felmerült a válaszokban?
Figyelt kérdés
Nos, röviden annyi, hogy a kérdés arról szól, hogy egy fiatal férfi öregebb nővel van van együtt, aki házas, de a válaszokban a 2. és 3. oldalon olyan tanácsok vannak, amiket egyszerűen nem tudok hová tenni, én megdöbbentem azon, hogy ilyen létezhet, és nem tudok mellette szó nélkül elmenni. És ez komolyan egyszer elfogadottá vagy legalábbis szélesebb körben elterjedtebb lesz??? :O
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
2015. júl. 28. 22:04
2/9 anonim válasza:
pedig ezeket mintha már jelentettem volna, hogy csak provokál
3/9 anonim válasza:
Jézusom! Nem is olvasom tovább! (2.oldal közepe) Jöhet az atom, az eszem megáll!
4/9 anonim válasza:
Mind1, h provokalas vagy komoly gondolat- beteges es undorito
5/9 anonim válasza:
Uhh,hat nem semmi,undorito.... Valami baj van az agyukkal...
6/9 anonim válasza:
Én csendben várnék. Az ő választása,ha akaratoskodnék,hogy ez nem valami jó csak én járnék rosszul...hagyni kell pofára esni és ennyi
7/9 anonim válasza:
7-es! A kérdező nem a kérdésre gondolt, hanem a 2. és 3. oldalon a válaszokra. A kérdésben amúgy nincs semmi megdöbbentő, de azok a válaszok...az aztán tényleg nálam is kiverték a biztosítékot. És én rákerestem erre a neten, ahogy ott írták, és én is találtam egy ilyen forumot. Nem is olvastam tovább ennyi bőven elég volt...Bár azt nem hinném, hogy ebből valaha is divat lesz vagy elterjed, mert szerencsére az emberek döntő része nem nyitott az ilynre, ahogy én sem. :S
8/9 anonim válasza:
Na azért ne álszenteskedjünk ennyire. Nagyon nagy igazságok hangozttak el azokban a válaszokban. Nincs bennük semmi extrém, külföldön mindennapos dolog.
9/9 anonim válasza:
Végülis a nemességben is divat volt a vérfertőzés (mert ezt így hívják és ez BŰN), meg lehet nézni, egy angol bulldogban kevesebb a beltenyészet mint azokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!