Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak ennyire elszakít...

Miért akarnak ennyire elszakítani a barátomtól?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy 17 éves lány vagyok és fél éve jöttem össze a barátommal, aki a volt tanárom(9 év van köztünk). A korkülönbség ellenére is elválalltuk, hogy kapcsolatban leszünk. Sokan mondták nekem, már 4-5 évvel ezelőtt is, hogy a koromhoz képest érettebb vagyok, mint a velem egykorúak. Ezt barátom is meglátta, és elsősorban ezt kedvelte meg bennem. A lehető legtöbbet vagyunk együtt, akárhová megy, mindig visz magával. De most jönnek a képbe szüleim. Ez az első kapcsolatom, ráadásul nem gondolják tartósnak, plusz szerintük csak szórakozik velem. Mindezeket úgy mondják, hogy alig beszéltek vele, eldöntötték, hogy ennek nincs értelme, keressek valami korombelit. Nem hiszem el, hogy ha látják, hogy boldog vagyok vele, akkor a korkülönbség kezdi őket el a legjobban zavarni.

Holnapra tervezem, hogy áthívom magunkhoz, hátha jobban megismerik egymást, de már most azt hallgatom tőlük, hogy teljesen felesleges, nem fogják meggondolni magukat, minden erőlködés hiábavaló.

Tudom, hogy sok szülő szokott elégedetlen lenni a gyerekük párjával, de az enyéim még meg sem akarják ismerni. Néhány találkozásból leszürtek tök irreális dolgokat.

Van, amit nem tudnak és egyelőre jobb is, ha nem tudnak róla. Tegnap lefeküdtünk, még meg is kérdezte, hogy biztosan akarom-e és láss csodát még védekezni is tudtunk. Utána a szakítás témáját sem hozta fel, ha erre kellettem volna neki és csak szórakozna velem, akkor ezután otthagyott volna.

2015. júl. 26. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

Azért nem adnak neki esélyt,mert még végképp nagyon sokat számít az a 9 év,amúgy is sokat nyom a latba.Ő lehet,hogy lassan már családot akarna alapítani,míg te a 2. x-nél se tartasz.Félnek attól is,hogy mi van,ha átver,vagy csak másik veled egykorú libával,akár többel.Pár pasi nem véletlen vadászik jóval fiatalabb csajra.Nem nehéz őket meghódítani,naivak,még családot se akarnak,ennél több nem kell nekik.A helyedben vigyáznék.

21/L

2015. júl. 27. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:
"Azért nem adnak neki esélyt,mert még végképp nagyon sokat számít az a 9 év,amúgy is sokat nyom a latba" - most úgy őszintén, mennyiből érdekes, hogy a t. szülők miért és hogyan szúrnak ki ÖNMAGUKKAL? Kizárólag az ő bajuk, ha ragaszkodnak a saját előítéleteikhez, rajtuk kívül ez senki másnak nem szempont... igen nagy korlátoltságra vall, ah azt hiszik, ezzel az óvodás-szintű durcizással tudnak hatni a gyerekük párválasztására... sőt, nálam anno idővel pont az vált szemponttá, hogy anyámnak baja legyen az illetővel...:)
2015. júl. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!