Őszinteség vagy kegyes hazugság?
Volt egy legjobb barátom, neki volt egy barátnője, aki fiatalon terhes lett, hatodik hónapban volt kb amikor meghalt a barátom. Megígértem neki, hogy apja helyett apja leszek a fiának.
Ez így is történt, soha egyetlen fellépést vagy meccset nem hagytam ki, nagyon erős a kapcsolatunk, tényleg olyan mintha a gyerekem lenni. És mikor ránézek az apját látom benne, a viselkedése is pont olyan.
Most 12 éves és elviszem oda nyaralni, ahova még gyerekekként jártunk az apjával.
Szeretnék őszinte lenni vele, köztem és az apja között kicsit több volt mint egyszerű barátság, csak akkor abban az időben ez nem volt annyira elfogadott. Nem tudom ez olyan dolog amit elmondhatnék-e neki. Úgy érzem ha ezt nem mondom el, akkor nem vagyok olyan jó apa, mint akit a barátom szeretett volna a fiának. Az őszinteség nagyon fontos, csak nem szeretném összetörni azt a képet, ami az apjáról van benne.
De amúgy ez jutott erről eszembe :D
Az illúzió fönntartása sokkal fontosabb, mint a mindenáron való őszinteség.
A "gyónással" csak a te lelked lenne könnyebb, neki kihúznád a talajt a lába alól. Ez a sztori csak akkor elmondható, ha a saját homoszexualitásával kell szembenéznie. Ellenkező esetben egy életen át titokban tartanám.
Kèrdezô: làthatod hogy a vàlaszolòk többsège milyen jòzan vàlaszokat adott. Ne mondd el neki. Mèrlegelj hogy mit nyerhetsz vagy veszîthetsz... Ha ebbe belegondolsz, szàmodra is vilagos lesz a valasz.
Szerintem minden Elhangzott ami fontos, max jon mèg par megerôsitès :)
Az egyik jó barátom feminebb meleg, és nagyon megtalálták a közös hangot, teljesen elfogadó a homoszexuálisokkal szemben.
Azt is tudja, hogy lányokkal és fiúkkal is "randizom", de amióta az apja meghalt nem megyek bele egy kapcsolatba sem.
Mindig biztat, azt mondja nem akarja majd, ha felesége és gyereke lesz, hogy egyedül éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!