Miért nem látja be az alkoholista anyám és apám hogy tönkre vágta az egész gyerekkorom?
Figyelt kérdés
Teljesen mintha a falnak beszélnék, nem fogják fel hogy egyedül ők tehetnek arról hogy olyan lettem amilyen.
És itthon szokásos módon ha piához jutt anyám mint az év (277 napján ez komoly) na akkor részeg lesz és egész nap kötekszik és ordít apám meg tehetlen gyáva féreg inkább döglik és nézi a meccset, és kénytelen vagyok minden féle akasztani való rib anc, kur vának lehordani anyámat hogy abba hagyja.
Jövőre végzek a suliban és tesómhoz akarok költözni ideiglenesen, soha nem térek haza és a szüleim számomra halottak lesznek, ez véresen komolyan gondoltam már szinte 8-10éve semmit nem érzek irántuk csak gyűlölettet mert egész gyerekkoromban csak a veszekedés és kötekedést kaptam tőlük.
Valki hasonló helyzetben?
20/F
2015. júl. 19. 15:27
11/14 anonim válasza:
Nekem apám volt alkesz. Minden nap üvöltött. Végignéztem ahogy meghal. Utolsó pillanatig nem ismerte be. Tulajdonképpen csak így ismertem, előtte nem. Csak az fáj, hogy nagy ritkán amikor tiszta volt, a világ legjobb apja is lehetett volna, de szart rá! Könnyű volt inni.
12/14 anonim válasza:
Azért nem ismerik be, mert eleve menekülnek maguk elől a piába. Mindenkinek lehet rossz élethelyzete de ők ezt az utat választották és az már hatalmas fájdalommal járna ha szembe kéne nézniük önmagukkal.- Tisztább perceikben még átfuthat az agyukon, hogy azért ez így nem kóser vagy hogy mit tettek veled, de arra azonnal inni fognak úgy is. Az részedről egy jó reakció, ha majd elkezdesz dolgozni, elköltözöl és vissza se nézel. Olyan kérdéseken pedig kár tűnődni hogy tönkre lett téve a gyerekkorod és mégcsak be sem ismerik. Már nem fogják, hiába van így, a legjobb amit tehetsz hogy kihozod a legjobbat majd a te életedből.
13/14 anonim válasza:
Nekem az apám alkoholista, de alapból is egy utálatos személyisége van. Próbálom én szeretni, de mindig bunkó, káromkodik és le se sz*rja az embert. 19 vagyok, remélem nemsokára elköltözhetek majd valahova és soha többet nem kell látnom, egyedül anyát sajnálom, hogy vele kell éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!