14 éves lány vagyok, és amióta van párom, az anyukámmal való viszonyom nem a legjobb állandó veszekedések, kiabálásook mindig lecsesz ha nem is csináltam semmi rosszat, a párom rendes, el is fogatták, mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 10:32
11/15 anonim válasza:
#4. El kell sütni a "majd ha idősebb leszel megérted" dumát, hogy érettebnek nézzenek a nagyok, igaaaaaz? :D
Kérdező: ha komoly a kérdés, segíts a házimunkában és ne lázongj, légy "mintagyerek", egy kis időre, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Esetleg szervezz vele közös programot (mármint anyukáddal, kettesben).
És könyörgöm, ne hívd a fiúd/szerelmed/kedvesed/társad/barátod úgy, hogy "párom".
12/15 anonim válasza:
"14 éves lány vagyok, és amióta van párom"...na idáig olvastam...
13/15 anonim válasza:
Párja a zokninak van (vagy éppen nincs)
15/15 Nihan Sezin2 válasza:
Azon vagytok ki akadva hogy párjának hívja a főút inkább azon kenne kiakadni hogy egyáltalán hogy fogadhatnak el a szülei azt hogy 14-évesen baratja van na ez a gaz!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!