Hogy lehet ilyen állat szülők?
A kérdező kommentje:
az a gondom, hogy most a papa egész reggel óta röfögött mint 1 malac, meg mikor fel kelltem üvöltött mint a sakál anyammal.
eddig oké, a balhé akkor kezdődött igazán mikor a szomszéd
asszonnyal beszélgettem meg a kislányával, és megcsodáltam az új medencéjük, közben volt nekik egy kicsit munkájuk.... de azért a kislány is meg az anya is kérdezett , meg beszélgetett is én meg válaszoltam.
nah ezt látja apám, számonkér hogy mit csinálok?
mondom neki hogy épp a szomszéddokkal beszélgettem
erre azzal jön nekem hogy "én mit zavarom őket?"
mondom ők hivtak oda.
azt mondta hogy takarodjak onnan, mert "szerinte egy 6 éves kislánnyal akartam probálkozni" egy 20 éves srác
könyörgöm hogy lehet vki ilyen elmebeteg?
majd kioktatott arról , hogy majd ő mondaná meg hogy én kihez szoljak, kivel legyek jóban - és váratlanul előjött
hogy én tegnap este átmentem este 11 -kor az öcsém szobájába (azis károgott )aztán apa rátért a költözésem témájára.
vacsoráig ezzel zaklatott, amit belül sikerült lenyelni
majd mondtam neki: most balhét akarsz este?
erre ő - kiráncigált, párszor a fejemet ütötte ököllel, (a garázs meg a kisház egyben van) majdnem legurultam a kislépcsőről.
fogta és kihozta a kisházba az ágyamat, a ps3-at meg azt mondta hogy válasszak serpenyőt h mibe akarok enni stb..
Ez a vadbarom azt hiszi hogy minden úgy lesz ahogy ő akarja.
plusz a kisebbik öcsémet felspanolta, szinte retteg az apjától, nemtudott aludni. mázlira sikerült elaltani nagynehezen.
igazából nem teszek különbséget anyám és apám közti
mind a 2 elmebeteg egymásnak valók elviselhetetlenek , de meglepire anya (!)most mellettem állt ki.
mákra egy másik szobában alszok.
ennek volt 1szer egy másik huzása is
télen letépre rólam a pizsamát, elvette a paplanomat és a takarót is.
és úgy aludtam az ágyon....
gyerekek én nem értem ezt az egészet....
miért ilyen valaki???
igen
kicsi korom óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!