Anyámnak van igaza, és tényleg miattam kell kidobni egy csomó pénzt?
Figyelt kérdés
Apa ma vett nekem egy tálca dobozos cidert. Beleittam az elsőbe és borzasztó fémíze volt, az italt nem is éreztem. Szerintem gyomorforgató, azt a három decit se bírtam meginni. Anya megkóstolta és szerinte csak kitalálom, kicsit rossz íze van de iható, most ha nem akarom majd meginni akkor kidobott pénz az egész tálcányi.
Igaza van szerintetek?
2015. júl. 4. 23:47
11/13 anonim válasza:
Nézd, romlott ételt italt nem eszük meg csak azért mert ki volt fizetve, érted. Ez hülyeség.
12/13 anonim válasza:
Anyukád azt mondja, hogy rád kell kidobni egy csomó pénz, de nem fogad el semmit.. Hm, érdekes egy család vagytok.
13/13 anonim válasza:
Akkor csinald azt, hogy a legkozelebbi hazibulra viszel belole, majd a kovetkezore is amig el nem fogy szepen elajandekozgatod vagy az is jo ha a vendegeidet (ha eljon egy-egy haverod) kinalod meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!