Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik anyu így...

Miért viselkedik anyu így apukám öccsével? Normális, ha ez zavar?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem kéne ezzel foglalkoznom, de az a baj, hogy rossz érzésem van azzal kapcsolatban, ahogy anyám viselkedik az apám öccsével. Ezt már kb féléve figyeltem meg, hogy folyton olyan, mintha "flörtölne" vele, vigyorog rá, megsimítják egymás kezét stb. És ez lehet, hogy poénkodás, de mindig akkor csinálják, ha apám nincs ott..és nagyon idegesít és rendesen felhúzom magam. Mondtam anyámnak, hogy miaz, szerelmes vagy belé? Ő meg elkezdett veszekedni, hogy hülye vagyok. Mit tehetnék, hogy ne csinálják? Nem tudom, miért kell így viselkedni..
2015. jún. 30. 23:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
15%

ez csak kettőjükre tartozik mikor szeretkeznek és hogyan. Ne szólj bele a szüleid dolgába!

Lehet apa is tud róla, csak impotens, vagy ő is mást dönget.

2015. okt. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!