Szerintetek, hogy mondjam el, nemtudom mit szólnának hozzá?
sziasztok!
19 éves fiú vagyok, azt szeretném közölni, hogy a nyári munkámért kapott pénzből amiért megdolgoztam, egy kétoldali fülplasztikát szeretnék, mivel engem zavar és elállóak.
nos, ezt hogy mondjam meg nekik? szerintem fogalmuk sincs arról, hogy engem ez mennyire zavar..
elég égőnek érezném ezt így felhozni meg minden...
meg gondolom az lenne, hogy költsem másra a pénzt..
ötlet? =/
Én biztosan támogatnálak. És már biztosan korábban is beszéltünk volna erről.
Ezek szerint neked nem túl közvetlen a viszonyod a szüleiddel.
Próbálkozz egyenként velük. Először azzal beszélj, akivel bizalmasabb a viszony. Mondd el, hogy ez mennyire bánt téged, esetleg ha csúfoltak emiatt. Meg hogy ez egy egyszerű rutin műtét. Miért ne élnél ezzel a lehetőséggel, ha ezzel ilyen egyszerűen megoldódik a problémád. Aztán a másik szülőnek már ketten mondhatjátok el.
Én tizenkét éves voltam, mikor megműtöttek. Előtte évekig szenvedtem a csúfolódástól, csúnyának éreztem magam, nem mertem felkötni a hajam, szégyelltem magam a strandon, amikor a fejemhez tapadt a haj, és látszottak a csúnya füleim. Rengeteget sírtam miatta, és egy idő után a szüleim is felfogták, hogy mi a problémám. Anyukámnak is műtve voltak a fülei, úgyhogy semmi gondot nem okozott nálunk ez az egész, elmentünk a dokihoz, megvolt, és ennyi.
Hidd el, megváltozott az egész életem! El sem hinnéd, hogy mennyit számított. Azóta sokkal boldogabb vagyok a bőrömben.
Tudod, az van, hogy aki ezt nem élte át, az nem érti a szituációt. Végül is kit érdekel, hogy kinek milyen a füle? Csakis te tudod, mennyit szenvedtél emiatt, és ezt ne is félj elmondani nekik!
A te pénzedről, a te külsődről, a te életedről van szó. Még ha nem is értik meg mások, ne mondj le a műtétről, ha tényleg fontosnak tartod.
Szerintem csak szimplán közöld velük, mint tényt. Ha kell, megmutathatod nekik ezt a portált, rengeteg történetet és támogató bejegyzést lehet olvasgatni itt, ajánlom neked is, ha erőt kell gyűjtened lélekben a műtéthez: [link]
Hajrá :)
1-es vagyok
Tökömért kell lepontozni.
#1 én sem értem, én a zöld kézre kattintottam. :D
Kérdező, ahogy érzed. Te pénzed, te füled. :-) ha úgy tényleg jobban érzed magad, szerintem mindenképp csináltasd meg.
1-es vagyok
A 7-esnek
Köszönöm a támogatásomat!
Ezért most kapsz tőlem egy Sacha Baron Cohen-t. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!