Szüleimnek miért mániája hogy forrón kell megenni az ebédet?
Ne haragudj, de kényszerítenek, hogy márpedig forrón edd meg az ételt? Odakötöznek a székhez és öntik beléd a tűzről levett paprikást?
Szabad fújni, kavargatni - mint már írták. Szabad türelmesnek lenni.
És mit szabad még? Megbeszélni velük. A kommunikáció csodákra képes. Ha valóban ilyen komoly égési sérüléseket szenvedtél a múltban (amit enyhe túlzásnak érzek), nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy a szüleid köteleznek arra, hogy edd meg azonnal.
Azt már leírták többen, hogy valószínűleg azért hívnak rögtön, mert szeretnének veled több időt tölteni, együtt ebédelni legalább. Akkora problémaként vázolod fel, hogy te fél órát (?) ott vagy az asztalnál és esélyed jut kicsit beszélgetni a család többi tagjával, mintha egyébként soha ki sem mozdulnál a szobából.
Ha az a problémád, hogy nem töltesz a szüleiddel szívesen időt... nos, erről őket világosítsd fel.
Másodfokú égési sérülések?? :D
Jézusom, ilyen nyámnyila alakot sem láttam még...
Komolyan, ember... A legtöbb étel tányérra szedve max. 5 perc alatt teljesen megfelelő hőmérsékletűre hűl. Ha fújod is mellék, akkor három perc.
Ne akarjál már meghalni a nagy problémádban... :D
De, igen, én is forráztam már le a nyelvem. A hangsúly azon, hogy "én" forráztam. Három éves kor fölött ez már saját felelősség...
Kérdező, vigyázz a forró kajával. Fújd, hűtsed. (A rendszeres forró kaja sok problémát okozhat.) Anyukád friss ételt tesz elétek, ennyi a történet lényege.
ez mindenhol igy megy pedig én se szeretem ha még várni kell fél órát mire hozzá tudok kezdeni,
ma is ebédnél szóltam hogy nem kell forróra felmelegíteni elég ha langyos lesz
hűtőbe forró dolgot nem teszünk, tönkremegy
Ha a többiek megeszik 5 perc alatt, akkor akkor attól neked sem lehet 2-odfokú égésed, csak ha béna vagy és nem fújtad meg…ez a nem a szleid hibája..
nálunk mindig elhűl az étel, anyu a sajátját újraforrósítja… ez is bosszantó..én mar 5 perccel azelőtt mielőtt készen van szólok :)
a kommunikáció csodákra képes… gyakrolhatnátok
Hűtőbe nem teszünk forró kaját, azon én is nagyon kiakadnék, de azon kívül megértelek. Nálunk is egész napos hiszti megy, ha nem érek az étkezőbe amint szólnak, hogy ebéd van, kaja közben pedig megállás nélkül sürgetnek, hogy egyek már gyorsan. Gyűlölöm a forró kaját, szobahőmérsékletű ételt szeretek enni, nem képesek felfogni.
Szóval nem kéne hülyézni a kérdezőt, elhiszem hogy rossz érzés neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!