Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Joguk van kidobni szüleimnek...

Joguk van kidobni szüleimnek itthonról, mert rendszeresen találkozom barátaimmal? 16/l

Figyelt kérdés

Ma megmondták, hogy estére készítsem össze a bőröndöm ês menjek baráromhoz, csak mert 7 napból 4-5 délutánt barátaimmal töltöm. Nem csinálunk semmi rosszat, csak beszélgetünk és sétálgatunk, mêgis emiatt elmondanak minden k*rvának. Megvernek emiatt, ês csodálkoznak ha visszaszólok. Mit tegyek ha mincsenek rokonaim, senki? Barátomékra nem akarom ráerőltetni magam.

16/l Budapest

2015. jún. 26. 11:55
1 2
 11/16 Pszt! ***** válasza:
15%

Kedves 10-es én nem azt mondtam, hogy üljön otthon, hanem azt, hogy azért kíváncsi lennék, hogy a szülők miért is akadtak ki ennyire. Mert az egy dolog, hogy mit mond a kislány, akit még bátorít némelyik, hogy igaza van, de arra nem gondol senki, hogy mondjuk olyan alakokkal lóg, akik nem éppen megfelelőek arra.

Kíváncsi lennék, ha a Te 16 éves lányod bandázna olyan suhancokkal hajnalig, akiket Te nem ismersz vagy csak rosszat tudsz róluk, mit mondanál a lányodnak. Biztos azt, hogy ügyes, okos kislány és csinálja csak tovább.

Nem is aggódnál, sőt mosolyogva megpaskolnád a vállát, hogy csak így tovább.

24/N

2015. jún. 26. 13:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, ötös tanuló vagyok egy nemes gimnáziumba. A jegyeim rovására nem megy ha találkozok a barátommal és más barátaimmal. Nem iszunk, nem csinálunk semmit, ezért sincs okuk megtiltani hogy ne találkozzak velük. De rendes êrveket nem tudnak mondani, csak kitalálnak értelmetlen dolgokat, mindennel rágalmaznak mindenkit, a többiről pedig inkább nem is írok mert nagyon durva dolgokat tettek. Egy idő után nem tűrtem ês visszaszóltam jogosan, akkor csak rosszabb lett. Ês nem érten miért kell csak ezért ilyennek lenniük, mikor nem látják hogy osztálytátsaim vagy mások 1 hétre mennek balatonra szülők nélkül, hajnalig buliznak, mégis ők is ugyanolyan jótanulók és normálisak, engem pedig már azért büntetnek ha 8-ig maradok, mikor idén leszek tizenegyedikes...és akárki akármit mond, ez nem normális dolog, tanárom elszörnydt mikor elmeséltem neki pár kevêsbé durva dolgot...
2015. jún. 26. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Ma mindenkit vernek, rabszolgai körülmények között tartanak a szülei itt GYIK-en?
2015. jún. 26. 15:08
 14/16 Pszt! ***** válasza:
20%
Ha a tanáraid tudják, akkor miért nem jelentik a gyermekjólitiseknek?
2015. jún. 26. 16:20
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
"egy nemes gimnáziumba" .. nem hinném, hogy ötös tanuló vagy.
2015. jún. 30. 11:59
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha neked jogod van elmászkálni, nekik joguk van ezt nem tűrni, ennyi.
2015. jún. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!