Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megint csalódtak bennem. Mit...

Megint csalódtak bennem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Óriási csalodottságot okoztam újra a szüleimnek, már reszketek, nem tudom, hogy mondjam el, mi lesz a következménye?

Nagyon félek, hogy mondjam el, hogy megint nem sikerült, úgy ahogy terveztem, mit tegyek, hogyan enyhítsem a helyzetet?

25 l

2015. jún. 26. 11:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a vizsgákon is így kell harapófogóval kihúzni a dolgokat belőled.

Én 10+2 éven keresztül végeztem estin a felsőoktatást.

Munka mellett. Konkrétan 38 éves koromra.

Két út:

- megcsinálod, befejezed

- hagyod, hogy benőljön a fejed lágya, rájöjj egyéb dolgokra, esetleg könnyeb iskolát választasz, bár gyerek mellett nehezebb lesz.

- hagyod a manóba, megcsinálsz egy OKJ-t max.

2015. jún. 26. 11:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: két másik főiskolát nem fejeztem be, mert ... léhűtő voltam, vagy nem érdekelt, vagy nem tudtam munka mellett bejárni.
2015. jún. 26. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy jártam, annyi, hogy szülői nyomásra akartam mindenáron befejezni az egyetemet, pedig az első év után tudtam, hogy nem akarom folytatni, utáltam az egészet. Aztán elpocsékoltam 5 évet, végül 3 vizsga, egy szakdolgozat és 1 államvizsga előtt abbahagytam az egészet, és nem voltam hajlandó tovább kínlódni már. Annyi h az utolsó 2 évben már teljes főállásban dolgoztam/dolgozom, és mellette csinálgattam a sulit, hátha...de nem ment. Most jelentkeztem egy OKJ-s képzésre, arra ami mindig is érdekelt, és már alig várom, hogy felvegyenek és levelezőn végre azt tanuljak ami érdekel és sikerélményem legyen. Több más is tervben van, de majd szépen apránként. A mai napig bánom, hogy nem hallgattam magamra és léptem időben, mert már rég több szakmám lehetne, vagy egy olyan diplomám amit szerettem volna tényleg. Ne légy elkeseredve, nem vagy egyedül!
2015. jún. 26. 11:38
 14/18 A kérdező kommentje:

Az OKJ-képzést fizetni kell..nincsen 300 ezer forintom.

Munkát így, hogy kapjak, ki vesz fel egy bukottat?

Én szeretném a szakmám, semmi kifogásom, de egyszerűen nem akar ez összejönni nekem, tanultam, sokat, de úgy tűnik nem eleget, úgy érzem vége van mindennek. Lassan családalapításon kellene gondolkozzak, nem tanuláson, se karierrem , semmim.

2015. jún. 26. 13:03
 15/18 A kérdező kommentje:

A másik, meg az, hogy nem tudom, hogyan enyhítsem ezt a mérhetetlen csalódást a szüleimben..

Minden hitüket elvesztettem, minden utat bejártam..

2015. jún. 26. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szak? Hányadik próbálkozásod volt?
2015. jún. 26. 13:12
 17/18 A kérdező kommentje:
3ik, állatorvosi
2015. jún. 26. 13:14
 18/18 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok sikerült-e azóta
2021. ápr. 23. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!