Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám már nem bízik meg...

Anyukám már nem bízik meg bennem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon jó volt a kapcsolatunk, mindent elmondtunk egymásnak, sokan irigykedtek is erre. Megbízott bennem, bárhova elengedett (bár sosem kértem nagy dolgokat, mindig a barátnőimmel voltam és még sosem késtem, mindig tudta hol vagyok) Tegnap egyik barátnőmmel kimentünk a tóhoz és bár 17 fok volt meg aztán esni is elkezdett, bementünk a vízbe. Anyunak ezt előző nap mondtam, azt válaszolta, menjünk... Tudtuk hogy hülyeséget csinálunk, de hát ki nem hozott még rossz döntést? Tegnap egyáltalán nem beszélt velem, ma pedig azt mondta, már nem bízik bennem, azt hitte fel tudom mérni a dolgokat és innentől mindenhova megyek vele, mert engem nem lehet egyedül hagyni. (pedig ha azt mondta volna ne menjünk, akkor nem megyünk, nem tudtam hogy ennyire zavarja) Mások cigiznek, isznak, éjjel érnek haza, mindent eltitkolnak, nálam meg ennyi volt a baj hogy fürödtem a tóban? Mit csináljak hogy újra bízzon bennem?

2015. jún. 24. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Azért nem mindegy az sem, hogy milyen tó. Ha bányatóban, munkagépektől 20 méterre lubickoltok, akkor érthető, hogy felelőtlennek tart.

Beszélj vele, vagy írj neki egy levelet és kérj bocsánatot. Életben vagy, azt sem írtad, hogy tüdőgyulladásod lett, annyi eszed csak van, hogy csobbanás előtt kivetted a zsebedből a telefont, nem történt nagy tragédia, de egy szülő máshogy éli meg a dolgokat.

2015. jún. 24. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy meg "nagy gyerek". Az agyi eres neurobiologiailag 30 eves korig zajlik le, es utoljara a racionalis gondolkodasert felelos homloklebeny erik meg.

Ezert van az, hogy 30 eves kor alatt sokkal gyakrabban hoznak az emberek hulye donteseket, amiken utolag aztan fogjak a fejuket. (Pl megprobalni egy to jeget fejessel betorni.)

Az, hogy neha butasagokat csinalsz, teljesen termeszetes, szinte elvarhato. De amig ennek nincsen komoly kovetkezmenye (csonttores, letartoztatas, adossag, stb.), addig nem kellene buntetni... Mert ez csak teged tesz donteskeptelenne.

Hogy derult ki, hogy a toban furodtetek?

Egyebkent meg ne aggodj, hamar megunja, hogy mindig szemmel tartson, es a bizalmat sem lehet olyan konnyu megrengetni. Probalj meg beszelgetni vele sokat, hatha attol megenyhul es megertobb lesz. Hozz jobb donteseket hogy felelosseget mutass es kedveskedj neki.

Hogyan derult ki

2015. jún. 24. 19:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Előttük fél órával értem haza és zuhanyoztam de hajat szárítani nem volt időm. Azt meg tudja hogy 4 óra felé nem szokásom csak úgy hajat mosni. Semmi bajom nem lett, mert igaz hogy bányató de gépek nincsenek és nyáron rengetegen szoktak azon a részén fürdeni. (ahogy mondta, nem is a fürdéssel lett volna baja, hanem azzal hogy 17 fokban elment az eszem ha bementem)

Írtam neki levelet, igazából ugyanazt mondta csak bővebben. Nem haragszik, de egyáltalán nem tud ezek után bízni bennem.

2015. jún. 24. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!