Mit tegyek ha a sajat anyám azt mondta legyek öngyilkos?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 11:12
11/29 anonim válasza:
Kéne egy kis háttérinfo, milyen szövegösszefüggésben hangzott ez el, milyen előzményei voltak. Nyilván gúnyosan, ironikusan mondta, biztos, hogy nem gondolta komolyan. Hány éves vagy??
12/29 anonim válasza:
Ennyi infóra semmit sem lehet mondani. Ne tegyél semmit, röhögd ki, és kész.
13/29 anonim válasza:
Ne legyél! Aztán pukkadjon meg! :)
Komolyra fordítva: ha nem viccből hangzott el (bár nehezen tudok elképzelni nomrális anyát, aki ezzel viccel), akkor tipli minél hamarabb!
14/29 anonim válasza:
Az enyém többszőr is mondta nekem, hogy legyen öngyilkos. De lesz*rom. Pedig én se mondtam soha, hogy az akarnék lenni. 17/L
15/29 anonim válasza:
Miért lennél, ne már. Korod nemed elárulod?
16/29 anonim válasza:
Nem kell mindig szòt fogadni anyukàdnak.
17/29 anonim válasza:
Miért nem akarsz öngyilkos lenni?
18/29 A kérdező kommentje:
Igazából már merült fel bennem a kérdés, de azt hiszem, vannak emberek, akik jonnenek utanam mert nem tudnak feldolgozni
2015. jún. 18. 17:47
19/29 anonim válasza:
ha ezzel manipulálod a környezeted ne csodálkoz
20/29 anonim válasza:
Kérdező, ne kifogásokat keress, hanem a megoldást. Így nem lehet téged komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!