Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen értékben szoktatok...

Milyen értékben szoktatok venni számítógépet a gyereke (i) teknek, és hány évente?

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 12:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ugyan nincs gyerekem, de Én így kaptam:

Még 2000-ben kaptunk egy közöset nővéremmel és bátyámmal, ekkor voltam 5 éves. Majd mikor kb. 8-9 éves lettem, akkor kaptam 1 sajátot. Akkor az úgy lehetett vagy 50 ezer. Majd 2008 környékén 13 évesen egy másikat kaptam kb. 60 ezer körül. Onnantól kezdve saját magamnak fizettem a gépeimet. Volt pár konfigom. Az utolsót, amit év elején saját magam csináltam az 150e volt. Ebben szülinapi és karácsonyi pénz volt, de a legtöbb az saját volt.

Ha lenne gyerekem és gépet szeretne, akkor olyat választanék, amivel játszani is tud. Nem feltétlenül FullHD-ban 60fps-el, de mégis egy olyat, amivel ellehet. 100 ezer forintot költenék rá.

20/L

2015. jún. 10. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Nyolcadikos ballagásra kaptam egy laptopot a tág családtól, 100 ezer alatt volt, konkrétan már nem emlékszem.

Most egyetemista vagyok, még mindig arról írok, jól működik, nem volt telepítgetve azóta, de semmi baja.

Nem játszok rajta, internethez és filmnézéshez tökéletes, semmi bajom vele.

Aki már játszani akar annak biztos nem lenne elég.

Ha megadja magát ez, akkor már magamnak fogom venni.

8. előtt pedig egy családi gépünk volt, a 90es évekből.

2015. jún. 10. 13:48
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Ki pontoz le mindenkit?
2015. jún. 10. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Pont ezt akartam kérdezni! Én eddig szinte mindenkit felpontoztam... 10-es válaszoló vagyok.
2015. jún. 10. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még a 17 évesemnek saját új laptopja, az én volt céges lapimat használja mint "saját"-ot.
2015. jún. 10. 14:16
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
15+Több mint 10 éves ACER
2015. jún. 10. 14:17
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Évente, 250-300 ezer körül.
2015. jún. 10. 14:37
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Ki pontoz le? A csórók.
2015. jún. 10. 14:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

az első gép úgy 30e volt kb 8 éve

de ezen még nem játszottak a gyerekek nekem volt amolyan mindenesnek

4 éve volt egy nagyobb fejlesztés ami olyan 70e volt

és majd szeptemberben lesz egy kb 100e fejlesztés a gépen

a ház és a táp még mindig az eredeti akkor olyan lett véve h kitartson

illetve van még egy vinyó is ami az eredeti - ezen vannak a képek videók a gyerekekről

2015. jún. 10. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Én még nem vagyok szülő. Én 3 számítógépet kaptam életemben szüleimtől... illetve ha a Commodore beleszámít, akkor 4-et (bár őszintén, arra nem emlékszem, hogy a Commodore-t szüleim maguk vették-e). Az első kettőt öcsémmel közösen használtam, aztán tinikoromban kaptam egy fokkal jobb PC-t, aztán egyetemista koromban laptopot. Most már egy általam vásárolt netbookom van, ami kellett, mert magammal kellett hurcolnom munka szempontjából, és a kisebb méret praktikusabb. Az egyetemi laptopom 120-130 ezer volt anno, a többit nem tudom, csak hogy Sulinettel vették a saját PC-met.

Nálunk a vásárlások tényleg praktikus okokból történtek. Így azt pl. nem tudom, hogy arra hogy fogok reagálni, ha a gyerekem azért rinyálna 2-3 évente, hogy az ilyen-olyan játékhoz ilyen-olyan teljesítményű új gép kéne... mert én pl. elvoltam az online játékokkal meg az aknakeresővel, ha nagyon játszani akartam, de öcsém sem nagyon volt videojátékfüggő (jó, játszott, de nem volt olyan környezetben, ahol mindenki a legújabb játékokért nyáladzott).

2015. jún. 10. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!