Miért ilyen anya? Vagy csak nekem van ilyen anyám?
Az én anyám egy elég flegma és bunkó stílusú személyiség. Mások előtt "szeret", nyalizós hangon beszél, és nagyképű. Pl tudja, hogy nem vagyok egy hú de stréber, aztán telón mondom neki, hogy pl 4-es lett a matekom, ami amúgy jó. Erre egyből leveszem, hogy ott van mellette valaki, mert kihagsúlyozza, hogy "Mi az, hogy 4es? Legközelebb 5öst hozz! Te normális vagy?"
Jaaj ikor meg otthon van, es mondom neki, hogy 2-es lett vagy valami, akkor le se sz@rja.
Meg már 1 éve folyamatosan fáj a fejem. És egy hete volt, hogy a suliba nagyon elkezdett fájni. Már sírtam, olyan szinten fájt. Felhívtam, hogy suli után menjünk el orvoshoz, mert már ezt nem lehet elviselni. Aztán ott "aggódott" meg minden. Suli után meg tök bunkón kérdezte, hogy: -Na akarsz menni orvoshoz?
Most erre mit mondtam volna. Mondtam, hogy akkor nem, aztán mondta, hogy jó lenne ha feleslegesen nem hisztiznék. De más anyuka rögtön vinné a gyerekét, én meg már szólni se merek. Pedig elviselhetetlenül fáj a fejem, de ha a saját anyám nem érdekli, akkor máe nem tudok mit csinálni ://
Menj el egyedül orvoshoz.
Törődj bele ha ilyen. Ezen nem tudsz változtatni.
Sajnos vannak ilyenek. Ne foglalkozz vele.
Nem értem, minek mondtad azt, hogy akkor nem. Ha annyira fáj, és anyád megkérdi, hogy ne menjünk-e orvoshoz, akkor mondd azt, hogy menjünk. Így tényleg felesleges hisztinek tűnhetett, már ne is haragudj.
Az enyém is szarik amúgy az ilyesmire, de én képes vagyok egyedül is megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!