Miért kell anyámnak még este 11-kor is ugráltatnia?
Megpróbáltam leülni játszani most a géphez, de nem lehet, mert még most is pár percenként kihívogat hogy csináljak meg valamit... Éjfél előtt soha nem tudok nekiállni semminek és marhára nem érdekli, hogy filmezek, játszok, aludnék, vagy tanulnék, az se izgatja hogy hány óra van.
Mit lehetne csinálni vele?
#9 Akkor is kirángat még este, ha napközben pl mentünk valahova és egész álló nap együtt voltunk, egymással foglalkoztunk...
Próbáltam már beszélni vele, de akkor én voltam a hálátlan, lusta, stb.
nagyon értelmes lehetsz, ha pár sor alapján ítélsz meg embereket
nyilván egy kérdés alapján megtudjuk, hogy milyen is a kérdező anyja, nyilván azt is tudjuk, hogy minden, amit leír, az úgy is van a valóságban, nyilván azt is tudod, hogy én egy 40 éves 10 gyerekes családanya vagyok, aki az egész napját gyakorin tölti és másoknak szólogat be
ha ez szerinted így van, akkor csak gratulálni tudok
Kedves utolsó előtti. Semmi ilyesmit nem írt a kérdező. Nem értem az ilyen antiszoc embereket, mint te is. Ha az életben probléma adódik annak szerinted az a megoldás, hogy menekülni kell? Gyönyörű egy életed lehet. A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket, nem azért, hogy kidobjuk az ablakon. Ha pedig a másik oldalát nézzük bármi is történjen tisztelettel tartozunk a szülő felé, mert felnevelt minket. Gondolom, te már édesanyádtól külön élsz, önálló keresettel rendelkezel, van egy biztos alapokon fekvő családod és békességben, harmóniában éltek egymással. Jaaa bocs, ez nem te vagy. Ha te lennél nem így gondolkodnál ;) Ez a tipikusan kamaszkori felfogás és életmód amit te próbálsz felmutatni. Az igazi felnőtt emberek, akiknek benőtt a fejük lágya, azok nem így gondolkodnak.
Ja igen... és közlöm azzal aki itt privátban írogat hülyeségeket, hogy ha majd neki is olyan hosszú ideje lesz boldog kapcsolata, mint amilyen az enyém, akkor írogasson. Az előítéleteit pedig tegye félre, mert így az életben sehova nem fog jutni, max az utcára hajléktalannak. Vagy ha gazdag szülő ici pici gyermeke, akkor én kérek bocsánatot! Nekik ugye, mindent szabad, ők előrébb valóbbak mindenkinél! Üdv és köszönet kedves R. Hód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!