Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon elegem van, mit tegyek?

Nagyon elegem van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyám soha nem hajlandó kopogni, mikor bejön a szobámba, pedig 13 éves vagyok. Ha szóvá merem tenni, még én kapok lecseszést, hogy ez az ő háza, csak nem gondolom, hogy majd kopogni fog. Múltkor is rámnyitott, mikor éppen vertem, nagyon ciki volt! Kérlek, segítsetek!

2015. jún. 5. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Nyitagass rá te is, lehetőleg akkor amikor épp öltözik vagy gyömöszölik.
2015. jún. 5. 16:32
 12/15 A kérdező kommentje:
XD
2015. jún. 5. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:
17%
Elég problémás gyerek lehetsz már ne haragudj, ha folyton utánad kell mennie anyádnak ellenőrizgetni... Nem hiszem hogy a szülővel van a nagyobb baj.
2015. jún. 5. 16:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de semmi különösebb bajom nincs, csak egyszerűen anyám mindig megtalál, kicsit idegesítő, h mindig kerdezni vagy mondani akar valamit.
2015. jún. 5. 16:43
 15/15 anonim válasza:
Hát szívás...De én azt tanacsolom hogy mond ezt:"Ok anya a te házad akkor én megyek és alszok kint"...es elmessz valameik baratodhoz,vagy barhova...tombhazba laksz?....ha igen es nincs ahova menny setalj eggyet egesz ejjel....es mond hogy majd szoljon ha hajlando kopogni.
2015. jún. 6. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!