Nagyon elegem van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám soha nem hajlandó kopogni, mikor bejön a szobámba, pedig 13 éves vagyok. Ha szóvá merem tenni, még én kapok lecseszést, hogy ez az ő háza, csak nem gondolom, hogy majd kopogni fog. Múltkor is rámnyitott, mikor éppen vertem, nagyon ciki volt! Kérlek, segítsetek!2015. jún. 5. 15:36
2/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?
2015. jún. 5. 15:44
3/15 anonim válasza:
Én lebasznám a helyedbe. Ezt most halál komolyan mondom. Én mindig lebasztam ilyen idős koromban, mukkanni se mert. Neked is vannak jogaid, a kva életbe. Nem?
4/15 anonim válasza:
Én is voltam kamasz, de sose maszturbáltam fényes nappal, mikor bárki rám nyithatott. Nálunk nem is volt iylen dili, hogy anyám kopogjon, a pofámról égett volna le a bőr. Verd akkor mikor épp nincs otthon, nem igaz nem tudod valahogy megoldani.. Szánalom
5/15 A kérdező kommentje:
Na igen, de szerintem alap dolog lenne, h kb. 10 éves kor után már kopogunk a gyerek szobája ajtaján, mert neki is joga van egyedülléthez.
2015. jún. 5. 15:56
6/15 anonim válasza:
Ez pont jó, ha meglátott ilyen szitúban, szerintem többet nem nyit rád.
Legalábbis, én biztos nem tenném.
Egyszer nálunk volt a tinédzser unokatesóm, pont ilyenkor rányitottam, és higyjétek el, többször nem tettem.
7/15 anonim válasza:
Basszus nem tudsz bemenni a fürdőszobába? Zárd magadra az ajtaját és élvezkedj ott. Ha tudod, hogy be szokott nyitni, akkor miért a szobádban csinálod?!
8/15 A kérdező kommentje:
Nem engedi, h bezárjam az ajtót.:-(
2015. jún. 5. 16:07
9/15 anonim válasza:
Amikor "dolgozol" zárd be azt kész! Nem kell ahhoz engedély! Úgy is csak akkor jön rá, hogy bezártad, ha akkor épp be akar menni. Ha végeztél kulcsold ki!
10/15 A kérdező kommentje:
Persze h nem szoktam engedelyt kerni, de volt h be akart jonni, es fenyegetett, hogyha még egyszer magamra zárom az ajtót...
2015. jún. 5. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!