Apa zsarol, anya érzelmileg stresszel. Így mégis hogy döntsek? Mit tanácsoltok?
Két tűz között vagyok. Jövőre érettségizem.
Anyukám sikeres ügyvédnő, azt szeretné, ha én is a jogi pályát választanám és később átvehetném tőle az irodát, az egyetemen is tudna segíteni.
Apukám viszont azt akarja, hogy külföldre menjek továbbtanulni, és utána megörökölhetném tőle a céget, kint élhetnék, ami tényleg jobb lenne, mint itt.
De mindketten annyira erőszakosan akarják ezt...
Az apám nemrég megzsarolt kb. A lényeg az volt, hogyha az ő verzióját választom, akkor minden az enyém lehet. Kapnék lakást a legjobb környéken, maradna az anyagi támogatásom is. Viszont mondta, hogy jól gondoljam át a döntést, mert nagyot csalódna bennem, ha inkább Pesten maradnék és akkor ugrana minden tőle.
Közben anya meg az érzelmekkel, barátokkal jön. Hogy akiket tényleg szeretek, azok itt laknak, a kinti barátaimmal csak bulizni szoktam, meg hogy akkor vele is rosszabb lenne picit a kapcsolatom, nem lenne olyan közeli, ritkán találkoznék velük, a féltestvérem szinte nem is ismerne.
És nekem az a legnagyobb félelmem, hogy egyszer egyedül maradok, nem lesz mellettem senki...
Csak közben nekem az anyagi dolgok is a gyengéim, mert anya ad pénzt mindig, csak néha már látom rajta, hogy elég, akkor apától kérek nagyobb összeget, meg apa is utal nekem havonta pénzt, az autót is ő fizeti, mert anya közölte, hogy azt ő nem fogja, nem segíti elő azt, hogy karambolozzak...
Csak engem meg sem kérdez senki, hogy mit szeretnék és ez így olyan, mintha egymást akarnák túllicitálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!