Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pszichológushoz kéne küldenem...

Pszichológushoz kéne küldenem őket?

Figyelt kérdés

Szüleim folyton veszekednek a pénz miatt, -600 ezer a számlán, aztán havonta hitelek törlesztése, aztán ezen felül még gyanusitgatja egyik a másikat, hogy kavart ezzel azzal, ezek ilyen légből kapott szarok, a másik már kikészült a gyanusítgatástól és folyton megy a bőgés meg az ordibálás, bántalmazás....mintha ilyen dührohamai lennének, aztán meg kenyérre lehet kenni és bocsánatot kér, aztán fél óra múlva kezdődik előről az egész........

18 vagyok, én már nem bírom ezt elviselni, folyton kisírom a szemem, már nem tudom hogy sminkelni, hogy ne látszon, be is vérzik néha a sírástól...... inkább aludnék a híd alatt, gyakran élni sincs már kedvem

2015. máj. 31. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
"...inkább aludnék a híd alatt..." Na ezt azért gondold meg ujra!!!!!!!! (Ennek a lehetösége mindig rendelkezésedre áll!!!)
2015. máj. 31. 22:26
 2/10 A kérdező kommentje:
bárhol jobb csak ne kéne itt lenni és hallgatni
2015. máj. 31. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Barátnőhöz, nagyszülőkhöz nem tudsz elmenni hétvégére aludni?
2015. máj. 31. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:
sajnos nincsenek :(
2015. máj. 31. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
nem doki kel hanem pénz te se sirj keres melót legalább neked legyen pénzed rögtön nem fogsz anyit sirni
2015. máj. 31. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös hülyeséget beszél, mert tényleg pszichológus kellene legalább az egyiknek. De abban igaza van, hogyha diákmunkát vállalsz, akkor ugyanolyan bolondok maradnak ugyan, de a tünetek enyhülni fognak. És ez neked is jobb, mint a híd alatt lakni.
2015. máj. 31. 23:46
 7/10 A kérdező kommentje:
ha el akarok menni azzal jön h öngyilkos lesz.....kikészültem
2015. jún. 1. 00:00
 8/10 Bence_ ***** válasza:
Édesanyádról beszélsz?
2015. jún. 1. 08:05
 9/10 anonim ***** válasza:

"ha el akarok menni azzal jön h öngyilkos lesz"

Ugyan. Zsarol. Ne hagyd magad, felnott ember vagy. Koltozz el, ok meg oljek egymast tovabb ha annyira jo nekik. (nyilvan jo, mert kulonben nem csinalnak)

2015. jún. 1. 12:10
 10/10 A kérdező kommentje:
igazából mindegyik szájából folyton az jön
2015. jún. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!