Pszichológushoz kéne küldenem őket?
Szüleim folyton veszekednek a pénz miatt, -600 ezer a számlán, aztán havonta hitelek törlesztése, aztán ezen felül még gyanusitgatja egyik a másikat, hogy kavart ezzel azzal, ezek ilyen légből kapott szarok, a másik már kikészült a gyanusítgatástól és folyton megy a bőgés meg az ordibálás, bántalmazás....mintha ilyen dührohamai lennének, aztán meg kenyérre lehet kenni és bocsánatot kér, aztán fél óra múlva kezdődik előről az egész........
18 vagyok, én már nem bírom ezt elviselni, folyton kisírom a szemem, már nem tudom hogy sminkelni, hogy ne látszon, be is vérzik néha a sírástól...... inkább aludnék a híd alatt, gyakran élni sincs már kedvem
"ha el akarok menni azzal jön h öngyilkos lesz"
Ugyan. Zsarol. Ne hagyd magad, felnott ember vagy. Koltozz el, ok meg oljek egymast tovabb ha annyira jo nekik. (nyilvan jo, mert kulonben nem csinalnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!