Miért ennyire elviselhetetlen a anyukám és a nevelőapám?
Nevelőapám öt éve van mert az igazi apám elhunyt. Anyukám ekkor párt választott magának (persze nem rögtön) aki később hozzánk költözött. Az első másfél évben jól kijöttem a nevelőapámmal és az anyukámmal, és én is jól éreztem magam. De később a nevelőapám egyre kritizálóbb egyéniség lett és így romlott el a kapcsolatom vele ekkor még anyukámmal jóban voltam. Két évvel később született egy kislány akinek én vagyok a bátya. utána még két év eltelt és most ott tartok hogy anyukámmal és a nevelőapámmal inkább szóba sem állok. SEGÍTSÉG!
14/F
Semmit sem írtál arról, hogy valójában számodra miért elviselhetetlen, így hogyan tudnánk reagálni bármit is?
A kritika az kevés ,hogy hogy valakit elviselhetetlenné tituláj, mellegselg, jó megtanulni a negatív kritikát is elfogadni, kezelni.
Született egy kislány akinek te vagy a bátyja?Nem inkább a testvéred simán?
Szerintem nagyon féltékeny vagy, az a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!